Zaai- en plantmachine leasen

Bereken direct je leaseprijs

Zaai- en plantmachine leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

Zaaien en planten gebeurt gelukkig al jaren niet meer met de hand. Maar een zaai- en plantmachine voor jouw bedrijf kan wel een grote investering zijn. Met de financieringsoplossingen van Beequip helpen wij jou de machine snel en voordelig op het land te krijgen.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de zaai- en plantmachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Zaai- en plantmachine financieren bij Beequip

​Het leasen van een zaai- en plantmachine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming. Dus je bent naar een nieuwe pootmachine op zoek? Gebruikt of nieuw materieel? Een zaai- en plantmachine leasen kan altijd en overal ter wereld.

Dan is het leasen van materieel via Beequip de beste oplossing voor jouw onderneming. Wanneer je kiest voor een lease oplossing van Beequip is de financiering snel en eenvoudig geregeld.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en Lease Back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!