Zaagmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zaagmachine leasen voor je bedrijf?

Een zaagmachine is een grote investering. Hierom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om een zaagmachine te leasen. Zo kun je de concurrentie voor blijven.

Kies je er voor om een zaagmachine te leasen, dan kun je meteen de nieuwe of gebruikte zaagmachine aanschaffen die je op het oog hebt, zonder dat dit een enorme aanslag op de bedrijfskas is. Je betaalt de kosten van de zaagmachine namelijk af in maandelijkse termijnen. Aan het einde van de leaseperiode kun jij de volledige eigenaar van de nieuwe of gebruikte zaagmachine zijn. Zo heeft je onderneming nog geld over om te blijven groeien, andere investeringen te doen of om meer financiële zekerheid te behouden.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een zaagmachine leasen bij Beequip?

Bij Beequip is een zaagmachine leasen simpel, flexibel en snel geregeld. Wij kennen de waarde van materieel en zetten die waarde centraal in jouw lease-aanvraag. Daardoor is er veel meer mogelijk.

Omdat we de sector kennen, snappen we dat je er vaak snel bij moet zijn wanneer je een gebruikte zaagmachine op het oog hebt. Daarom kan een lease bij ons binnen 72 uur geregeld zijn. Ook als je een starter bent, of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Tegen een goed plan, zegen we namelijk zelden nee.

Wat zijn de voordelen van een zaagmachine leasen?

Leasen heeft meerdere voordelen ten opzichte van kopen of huren. Wanneer je ervoor kiest een zaagmachine te leasen in plaats van kopen, dan beperk je de aanslag op de bedrijfskas. Zo houd je geld over om andere investeringen te doen. Zo kun je blijven groeien. Bovendien kun je wanneer je kiest voor leasen aan het einde van de leaseperiode volledig eigenaar van het materieel zijn. In tegenstelling tot huren, zijn de maandtermijnen die je betaalt met leasen dus wel een investering in je bedrijf.

Hoe snel kun je een zaagmachine leasen?

​Door onze unieke ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel voor je aan de slag. Denk aan dagen in plaats van weken. Zo kun jij snel handelen wanneer je een zaagmachine op het oog hebt. En loop je geen mooie kansen mis.

Gebruikte of nieuwe zaagmachine leasen?

Veel ondernemers denken dat gebruikte metaalbewerkingsmachines geen optie zijn voor lease. Dit is een misvatting, want bij Beequip moedigen we dit juist aan! Wanneer je ervoor kiest om een gebruikte zaagmachine te leasen scheelt dat namelijk ontzettend in de maandlasten. Dit komt omdat de kop er dan al af is. Dit is voor jouw onderneming dus vaak de verstandigste keuze, omdat een gebruikte machine meestal nog uitstekend werk levert. Maar wanneer je liever voor een nieuwe zaagmachine gaat, is dat natuurlijk ook geen probleem. De keuze is aan jou

Zaagmachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een zaagmachine leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat is financial lease?

Wil je graag een zaagmachine leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de zaagmachine bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je zaagmachine. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een zaagmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de zaagmachine. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine(s) kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je geen standaard lease aanvraag voor jouw toekomstige zaagmachine? Ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken. Wij denken graag met je mee.

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Niet alleen met bouwmachines leasen, maar ook met landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen kunnen wij je helpen.