Wiellader leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een wiellader leasen voor je bedrijf?

Wil je een wiellader aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: nieuwe of gebruikte wielladers kun je leasen bij Beequip.

Een nieuwe of tweedehandse wiellader kopen is een grote investering. Door te kiezen voor leasen kun je deze kosten verspreiden op basis van een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken periode. Zo kun je financiële ruimte behouden om andere investeringen te doen. Het leasen van een shovel doe je bij Beequip omdat onze specialisten de grondverzetmachines kennen waar jij mee werkt en zetten de machine voorop in de financiering. Niet de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Ijzer boven cijfers noemen we dat.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een wiellader leasen?

Je hebt waarschijnlijk al in gedachte welke shovel je leasen wilt. Ga jij voor een Avant wiellader of heb je liever een Werklust shovel? Of wordt het toch een Caterpillar, JCB of Liebherr wiellader? Bij Beequip maakt het merk niet uit, jij kiest en wij regelen de financiering.

In tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen en banken kun je bij Beequip zowel nieuwe als gebruikte wielladers leasen. Wij zien dit juist als kans voor jouw onderneming, omdat jouw bedrijf kan blijven groeien. Wij voeren een taxatie uit op de wiellader die jij op het oog hebt en stellen daarna een interessante lease-oplossing samen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

Online leaseprijs berekenen voor jouw shovel

Ook kun je online alvast een lease berekening maken om een kijkje in de maandelijkse kosten te nemen. Hier kun je ook aangeven of je voor een gebruikte of een nieuwe wiellader wilt gaan.

Geen wiellader leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook een bulldozer leasen en een graafmachine leasen.

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Welke service biedt Beequip?

Grondverzet leasen bij Beequip is anders dan bij andere financiers omdat onze lease offerte niet gebaseerd is op jouw jaarcijfers. Wij kijken naar hoe en waar jij de nieuwe of gebruikte shovel wilt inzetten en wat dit betekent voor de waarde ervan. Bovendien kun je door onze snelle aanpak voor je het weet met die Komatsu wa480-8 wiellader of Hitachi ZW180-5 wiellader aan de slag.

Een wiellader of shovel leasen is bij Beequip dus zo geregeld. Je kunt van verschillende leasevormen profiteren, namelijk financial leaseoperational lease en sale- en lease back. Je kunt zelf bepalen welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past.

Naar welk type wiellader je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.