Wiellader leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een shovel leasen voor je bedrijf?

Wil je een wiellader aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: nieuwe of gebruikte wielladers kun je leasen bij Beequip.

Een nieuwe of tweedehandse wiellader kopen is een grote investering. Door te kiezen voor leasen kun je deze kosten verspreiden op basis van een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken periode. Zo kun je financiële ruimte behouden om andere investeringen te doen. Het leasen van een shovel doe je bij Beequip omdat onze specialisten de grondverzetmachines kennen waar jij mee werkt en zetten de machine voorop in de financiering. Niet de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Ijzer boven cijfers noemen we dat.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nog naar een wiellader op zoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats: Wielladers

Wat zijn de voordelen van een shovel leasen?

Je hebt waarschijnlijk al in gedachte welke shovel je leasen wilt. Ga jij voor een Avant wiellader of heb je liever een Werklust shovel? Of wordt het toch een Caterpillar, JCB of Liebherr wiellader? Je kunt natuurlijk ook een kniklader leasen. Bij Beequip maakt het merk niet uit, jij kiest en wij regelen de financiering.

In tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen en banken kun je bij Beequip zowel nieuwe als gebruikte wielladers leasen. Wij zien dit juist als kans voor jouw onderneming, omdat jouw bedrijf kan blijven groeien. Wij voeren een taxatie uit op de wiellader die jij op het oog hebt en stellen daarna een interessante lease-oplossing samen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

Online leaseprijs berekenen voor jouw minishovel

Ook kun je online alvast een lease berekening maken om een kijkje in de maandelijkse kosten te nemen. Hier kun je ook aangeven of je voor een gebruikte of een nieuwe wiellader of (mini)shovel wilt gaan. Geen wiellader leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook een bulldozer leasen en een graafmachine leasen.

Gebruikte shovel leasen?

Een gebruikte wiellader of shovel leasen is bij Beequip geen enkel probleem. Sterker nog, we moedigen dit juist aan. Want wanneer je kiest voor een gebruikte grondverzetmachine scheelt dat aanzienlijk in de maandlasten. Bovendien heb je met gebruikt materieel geen last van levertijden. En aangezien je bij Beequip snel weet waar je aan toe bent, kun je snel handelen wanneer je een gebruikte shovel op het oog hebt.

Hoe snel kun je een wiellader leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. We snappen namelijk dat je er vaak snel bij moet zijn, wanneer je een nieuwe machine wil aanschaffen. Kies je voor een lease bij Beequip, kun je dus snel met je nieuwe aanwinst aan de slag.

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Shovel leasen: wat zijn de leasevormen?

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van een nieuwe of gebruikte wiellader is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het leasetermijn volledig eigenaar van de wiellader wilt worden.

Wat is financial lease?

Een shovel leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het equipment en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van de wiellader. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de shovel.

Wat is operational lease?

Als je de wiellader juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de shovel van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de grondverzetmachine worden. Wil je de shovel na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Wat is sale & lease back?

Heb je meerdere grondverzetmachines en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de shovels, knikladers of andere machines gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Welke service biedt Beequip?

Grondverzet leasen bij Beequip is anders dan bij andere financiers omdat onze lease offerte niet gebaseerd is op jouw jaarcijfers. Wij kijken naar hoe en waar jij de nieuwe of gebruikte (mini) shovel wilt inzetten en wat dit betekent voor de waarde ervan. Bovendien kun je door onze snelle aanpak voor je het weet met die Komatsu wa480-8 wiellader of Hitachi ZW180-5 wiellader aan de slag.

Een wiellader of shovel leasen is bij Beequip dus zo geregeld. Je kunt van verschillende leasevormen profiteren, namelijk financial leaseoperational lease en sale & lease back. Je kunt zelf bepalen welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past.

Naar welk type wiellader je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.