Wiellader kopen?

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Wiellader kopen en in termijnen betalen?

Een eigen wiellader kopen is een flinke investering. Daarom kiezen veel ondernemers voor de voordelen van lease. Als jij een wiellader leaset, betaal je een vast bedrag per maand voor een vaste periode. En aan het einde van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om volledig eigenaar te worden van de wiellader.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nog naar een wiellader op zoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats: Wielladers

Waarom leasen in plaats van een wiellader kopen?

Een eigen wiellader kopen is een spannende beslissing, waar veel bij komt kijken. Het is een kapitaalintensieve investering en je vraagt je af of je deze aankoop wel terug gaat verdienen. Kies jij voor lease dan kun je de kosten van de investering verspreiden én neem jij minder risico. 

Diverse betrouwbare merken wielladers

Wanneer jij een wiellader wilt kopen met lease, dan is het allereerst belangrijk om een keuze te maken tussen de diverse soorten wielladers. Zo kun je kiezen voor de betrouwbare Caterpillar wielladers, Kubota wielladers en Komatsu wielladers. Maar daarnaast kun je ook een keuze maken voor de kwalitatieve Case wielladers, Kramer wielladers of Volvo wielladers. Voor welk e wiellader merk je ook kiest, bij Beequip kun je voor alle soorten wielladers terecht. Kies de wiellader die past bij jouw wensen en wij regelen de financiering. Neem contact op voor advies of bereken vrijblijvend je leaseprijs voor die nieuwe of gebruikte wiellader die jij op het oog hebt.

Voordelen van in termijnen betalen met lease

Wanneer je hebt besloten welke wiellader je kopen wilt, dan is de aankoop van een wiellader een proces waarbij veel komt kijken. Kies je ervoor een deze wiellader te leasen in plaats van kopen, dan betaal je de aankoop terug met een vast bedrag per maand. Tegelijkertijd gebruik je de wiellader alsof deze al volledig van jou is. De voordelen van een wiellader leasen op een rijtje: 

  • Het leasen van een wiellader zorgt ervoor dat je geld vrijhoudt voor andere investeringen, hierdoor behoud je meer financiële speelruimte;
  • Leasen is kopen in termijnen. Dus als je kiest voor financial lease, is aan het einde van de looptijd de wiellader volledig jouw eigendom;
  • Je mag de wiellader helemaal zelf uitzoeken en samenstellen en daarbij je voorkeur voor de maandprijs doorgeven;
  • De wiellader is het onderpand van de financiering, het draait in veel mindere mate om jouw bedrijfscijfers.

Klant verhaal

Ippel Dredging

“Ik heb het altijd vreemd gevonden dat leasemaatschappijen bijna geen gebruikt materieel financieren. Beequip is wel echt een koploper daarin.”

Lees het hele klantverhaal -->

Tweedehands wiellader kopen met lease

Bij Beequip geloven we in de kracht van materieel en hebben we kennis van de wiellader waarmee jij werkt. Daarom bieden wij, in tegenstelling tot veel andere financiers, de mogelijkheid om naast nieuwe ook tweedehandse wielladers te leasen. Wij zetten de machine altijd voorop in de financiering, waardoor er veel meer mogelijk is. Tegen een goed plan zeggen wij dan ook zelden nee. Of je nou een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Bij Beequip noemen we dit de ‘equipment first’ aanpak. 

Lagere maandprijs

Net als bij het aanschaffen van een auto, is het bij een wiellader ook zo dat een tweedehands wiellader een net zo’n goede én voordeligere keuze is. De kosten van een tweedehands wiellader zijn lager omdat de ‘kop er al af’ is. Daarnaast zijn de tweedehands wielladers direct beschikbaar. Wanneer je er vervolgens voor kiest om deze wiellader te kopen en in termijnen te betalen door middel van lease, is het maandbedrag dus ook een stuk lager. 

Een wiellader kopen met een financiering op maat

Of je nu meerder wielladers wilt aanschaffen voor een groot bedrijf, of op zoek bent naar een enkele wiellader voor een eenmanszaak, bij Beequip maken we geen verschil. Een wiellader is het hart van jouw bedrijf en verdient een financiering passend bij jouw onderneming.

Bij Beequip kun je dan ook rekenen op onze werknemers met kennis van materieel. Daarbij maken wij leasen voor mkb-ondernemers simpel, flexibel en snel. Wij vinden namelijk dat iedere onderneming een financiering verdient die past bij hun situatie. Als merkonafhankelijke partij maakt het ons ook niet uit of het gaat om een Volvo wiellader, Kubota wiellader of een wiellader van een ander merk. We helpen je graag verder.

Wiellader kopen: wat zijn de lease oplossingen?

Wil jij een wiellader kopen? Dan bieden wij diverse lease oplossingen. Het is belangrijk om te weten wat dat er verschillende vormen zijn waar je uit kunt kiezen. Het grote verschil tussen de leasevormen is het eigendom: een belangrijke keuze dus. 

Hoe werkt financial lease? 

Wanneer je kiest voor financial lease, kies je ervoor om een wiellader te kopen die op jouw balans komt te staan. Dit is fijn als je wilt dat je erop kunt afschrijven. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de wiellader bij Beequip te liggen, jouw onderneming is tegelijkertijd economisch eigenaar van de wiellader. Aan het einde van het leasecontract komt het volledige eigendom van de wiellader bij jouw onderneming te liggen. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen. 

Hoe werkt operational lease? 

Bij het kopen van een wiellader kun je ook voor operational lease kiezen. Hierbij komt jouw wiellader niet op de balans te staan. Bij operational lease huur je de wiellader namelijk van Beequip. Deze lease optie maakt ons zowel juridisch als economisch eigenaar van de wiellader. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de wiellader bij operational lease niet op de balans staat, is er een betere balansverhouding mogelijk. 

Hoe werkt sale & lease back? 

Heb jij zelf al enkele wielladers in bezit, maar wil jij werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst voor jouw bedrijf. Hierbij verkoop je jouw wielladers tijdelijk aan Beequip, zodat er kapitaal vrijkomt. Je kunt de wielladers ondertussen wel blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de wielladers, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Loopt de leaseperiode ten einde, dan wordt jij weer automatisch juridisch eigenaar van jouw wielladers. 

Service van Beequip

Beequip is een merkonafhankelijke partij met veel expertise op het gebied van grondverzet materieel. Wanneer jij snel en eenvoudig een financiering wilt voor een nieuwe of tweedehands wiellader, helpen we je graag! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op. 

Naast wielladers kun je bij ons ook graafmachines leasen, trekkers leasen of ander zwaar materieel.