Truck, trailer of bus leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Waarom kiezen voor het leasen van wegtransport?

Je liquide middelen ‘vast’ zetten in je wegtransport kan onhandig zijn als je ook andere investeringen wil doen. Door te kiezen voor leasen houd je financiële speelruimte over. Bovendien sta je door de snelle aanpak van Beequip binnen 72 uur met jouw Daf 95 of Volvo FM op de snelweg. Jij kiest wat je nodig hebt, wij regelen de financiering!

 

Lees meer over de voordelen van leasen >

 

Gebruikt of nieuw wegtransport leasen

Bij Beequip werken we met equipment experts die weten wat jouw volgende truck waard is en hoe lang je hem nog kan gebruiken. Hierdoor kunnen wij de best passende financieringsoplossing voor je aanbieden en ook gebruikt wegtransport financieren. Dus ben jij in de markt voor een gebruikte of nieuwe tautliner of huiftrailer? Of zoek je een touringcar of stadsbus? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende lease oplossing voor jouw vervoerswensen.

De voordelen van een gebruikt wegtransport leasen: Lees hier meer over tweedehands leasen >

Wat zeggen onze klanten over ons?

" Beequip kwamen met een flexibele lease oplossing voor de volledige investering. Uiteindelijk heeft het getoonde vertrouwen en lef van beide partijen ons bedrijf verder helpen groeien. "

MBH Transport

Abdullah Hakan

Lees meer
" Bovendien vind ik het heel prettig dat Beequip zo snel schakelt. Als ik bel weten ze altijd direct wie ik ben en waar het over gaat. Dat werkt heel fijn. Voor de volgende wagens zal ik dan ook bij Beequip blijven. "

Willem op Wielen

Henriët Mulder-Van den Brink

Lees meer

Keuze uit 3 verschillende leasevormen

Welke leasevormen zijn er? En welke past het best bij mij? We leggen het je uit.

Benieuwd wat jouw leaseprijs is?