Truck, trailer of bus leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Financier een truck, trailer of bus met Beequip

Transportbedrijven kunnen hard groeien, en daar komen veel grote investeringen bij kijken. Om je liquide middelen vrij te houden voor ander gebruik kun je je transportmaterieel laten financieren.

Lease gebruikt of nieuw, voor beide is Beequip dé partner! Wij hebben voor alle mogelijkheden de best passende oplossingen. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het transportmaterieel wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Cor Telleman

06 4117 2700 010 340 0844

cor.telleman@beequip.nl

Cor Telleman is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Of je nu internationaal transport rijdt of vuilnis ophaalt in de buurt, er komt een moment waarop je een nieuwe truck nodig hebt. Of een trailer. Dan zijn wij er voor je. Laat ons jouw nieuwe of gebruikte trailer of truck financieren.

Wij van Beequip willen je helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Dat doen we door een flexibele financieringsoplossing te bieden die gebaseerd is op het materieel. Niet op de cijfers. Onze experts kennen het materieel en weten precies de waarde en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we de financiering van jouw gebruikte of nieuwe vrachtwagen perfect afstemmen op de groei van jouw onderneming.

Ben jij in de markt voor een nieuwe of gebruikte tautliner of huiftrailer? Zoek je een touringcar of een stadsbus? Wil je opleggers kopen om te verhuren? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende lease oplossing voor jouw vervoerswensen. Ben je benieuwd voor welk transport materieel lease oplossingen kan bieden? Hieronder een greep uit ons portfolio.

VRACHTWAGEN FINANCIEREN

Van een Daf 95 tot en met een Volvo FM. Wij weten wat jouw volgende truck waard is en hoe lang je hem nog kan gebruiken. Dat is de basis voor onze financieringsoplossingen en dat maakt ons anders.

Wil je een used truck financieren? Juist gebruikte vrachtwagens financieren zijn voor banken of leasemaatschappijen een probleem. Voor Beequip niet. Wij snappen het materiaal en vinden het zelfs verstandig om een vrachtwagen te leasen waar de kop al af is. Daarom lukt die truck lease bij Beequip wel.

VUILNISWAGEN LEASE

Afval inzameling is hot. Het vinden van duurzame oplossingen om afval te verwerken is in het belang van onze planeet. Daarom hebben we een speciaal plekje voor deze transport niche. Wil je innoveren en zoek je hiervoor nieuw kapitaal? Een slimme, toekomstgerichte financieringsoplossing is hier het antwoord. Eentje die past bij jouw bedrijf. Dan kun je innoveren zoals de Milieuservice Hoeksche Waard ook deed.

OPLEGGERS EN TRAILERS

Waarom zou je een oplegger huren als je er ook eentje leasen kan? Alleen omdat de bank naar het verleden van jouw bedrijf kijkt en niet naar de toekomst? Of begrijpen ze al die verschillende soorten niet.

HUIFTRAILERS

Voordeliger, lichter of heb jij een andere reden om voor een schuifgordijn oplegger te kiezen?

GESLOTEN OPLEGGERS

Vervoer je vooral goederen die wat meer inbraak gevoelig zijn? Dan is de kans groot dat je een goed afsluitbare oplegger wilt. Een kasten trailer is dan een uitkomst. Heb je de juiste gevonden? Neem dan contact op om voor de juiste financiering. Gebruikt of nieuw, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil.

KOEL-VRIES TRAILERS

Natuurlijk is er voor bederfelijke waren ook transport nodig. Deze koeltrailers zijn een verhaal apart. Je hebt niet alleen verstand van de techniek van de oplegger nodig, je moet ook alles weten over de koelinstallatie. Voldoen aan alle voorwaarden. Gelukkig gaan deze reefers lang mee, waardoor het ideale opleggers zijn voor een financial lease.

CONTAINER CHASSIS FINANCIEREN

Zit je in het intermodal transport en rij je veel met zeecontainers? Dan is de kans groot dat een multi chassis of een combi chassis de perfecte keuze is voor je. Van 20 voet tot 45 voet containers, reefers of milieucontainers, jouw vracht maakt voor ons geen verschil. De waarde van jouw oplegger is voor ons bepalend voor de financiering.

KIPPER LEASEN

Of je nu een asfalt kipper zoekt of met een kieptrailer rijdt om grofvuil te transporteren, Beequip kent jouw materieel en staat je bij om de volgende kipper voor je te financieren. Door een kundige taxatie zijn we in staat om wel een scherp leasevoorstel te maken waar andere financiers afhaken.

BUS OF TOURINGCAR FINANCIEREN

Natuurlijk helpen wij je ook wanneer je in het personenvervoer actief bent. Ben je op zoek naar een goede lease oplossing voor een bus of voor een luxe touringcar? Of misschien wil je een complete vloot stadsbussen vervangen. Het kan allemaal. Versterk je bedrijfskapitaal met een sale en lease back oplossing of ga een nieuwe leasecontract aan voor een nieuwe of gebruikte bus.

Klant verhaal

MBH Transport

‚ÄúOnze vaste leasemaatschappijen vonden het moeilijk om de benodigde vrachtwagens te financieren. We kwamen in contact met Mobility Centre Holland die na een uitgebreide analyse van ons bedrijf in samenwerking met Beequip de oplossing vond. Zij kwamen met een flexibele lease oplossing voor de volledige investering. Uiteindelijk heeft het getoonde vertrouwen en lef van beide partijen ons bedrijf verder helpen groeien.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Kies de leasevorm die bij jou past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Financial Lease

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financi√ęle eigendom bij de leasemaatschappij ligt.
Lees meer over financial lease

Operational Lease

Bij operational lease huur je het object van de leasemaatschappij, die het object dan weer van de leverancier koopt.
Lees meer over operational lease

Sale & Lease Back

Sale & lease back is een variant van lease waarbij een object wordt verkocht door de onderneming aan Beequip om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased.
Lees meer over Sale & Lease Back