Vuilniswagen leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Financiering voor je vuilniswagen

Ben jij actief in de inzameling van afval? Het vinden van duurzame oplossingen om afval te verwerken is in het belang van het milieu en vinden wij daarom heel belangrijk. Een vuilniswagen kun je snel en eenvoudig financieren door middel van lease.

Zo hou je liquide middelen vrij om te innoveren. Bijvoorbeeld voor oplossingen als robotisering van afvalverwerking. Bovendien kun je bij Beequip voordelig een lease afsluiten als je kiest voor het leasen van gebruikt materieel in plaats van nieuw. En dat is nog duurzaam ook. Zo profiteer je van de beste financieringsoplossing passend bij jouw situatie.

ONZE EXPERT

COR TELLEMAN

06 4117 2700 010 340 08 44

cor.telleman@beequip.nl

Cor Telleman is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Wat zijn de voordelen van een vuilniswagen leasen bij Beequip?

Misschien wil je één vuilniswagen leasen of juist direct een hele vloot wil vervangen. Je zou zeggen: om deze wagens te kopen kun je ook het geldbedrag dat je nodig hebt lenen. Dat klopt natuurlijk. Het is maar net waar je je zelf prettiger bij voelt: vraag je een lening aan, dan heeft een financier garantie nodig of een onderpand. Bij leasen is de vuilniswagen zelf het onderpand. Jouw jaarverslag is van minder belang en het draait echt om jouw transportmiddel. Daarnaast kan leasen heel vlot. Binnen 72 uur kun je met jouw nieuwe vuilniswagen op de weg rijden. Daar kan een lening bij een bank niet tegenop.

Vuilniswagen leasen: klaar voor de toekomst

Selecteren, sorteren en verwerken van afval kan steeds efficiënter en CO2 neutraler worden uitgevoerd. Om klaar te zijn voor deze nieuwe stap zijn vaak investeringen nodig. Door te leasen hou je financiële speelruimte om deze innovaties te bekostigen. Net als jij kijken wij naar de toekomst. Jouw verleden vinden wij van minder belang. Veel belangrijker vinden we welke machine je gaat leasen en waarvoor je het gaat gebruiken.

Onze experts kennen het materieel waar mee je werkt en hebben net als jij ook hun groot rijbewijs. Daarom weten ze precies de waarde ervan en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we een passend financieringsaanbod maken, ook voor gebruikt materieel. Het voordeel daarvan is dat ‘de kop er al af is’ en daarom de maandlasten voordeliger zijn. Hoe dat precies werkt lees je in ons artikel: Waarom tweedehands leasen?

Milieuserviche Hoeksche Waard

“Al tijdens het eerste gesprek merkten we dat Beequip een hele andere aanpak heeft dan traditionele financieringspartijen.”

Lees het verhaal

KIES DE LEASEVORM DIE BIJ JOU PAST

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

FINANCIAL LEASE

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt.
Lees meer over financial lease

OPERATIONAL LEASE

Bij operational lease huur je het object van de leasemaatschappij, die het object dan weer van de leverancier koopt.
Lees meer over operational lease

SALE & LEASE BACK

Sale & lease back is een variant van lease waarbij een object wordt verkocht door de onderneming aan Beequip om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased.
Lees meer over Sale & Lease Back

Service van Beequip

Een vuilniswagen leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van truck lease je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen vuilniswagen leasen, maar een ander transportmiddel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasenbestelbussen leasen en trailers leasen.