Vuilniswagen leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Vuilniswagen leasen voor je bedrijf?

Ben jij actief in de inzameling van afval? Het vinden van duurzame oplossingen om afval te verwerken is in het belang van het milieu en vinden wij daarom heel belangrijk. Een vuilniswagen leasen kun je snel en eenvoudig regelen met een financiering bij Beequip.

Wanneer je er voor kiest om een vrachtwagen te leasen in plaats van kopen, houdt je liquide middelen vrij om te innoveren. Bijvoorbeeld voor oplossingen als robotisering van afvalverwerking. Bij Beequip kun je profiteren van diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld het leasen van gebruikte vuilniswagens in plaats van nieuw. Dat is bovendien nog duurzaam ook! Wat jouw wensen ook zijn, een vuilniswagen leasen is bij Beequip heel eenvoudig en zo geregeld.

Onze expert

Mark Goris

010-8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Wat zijn de voordelen van een vuilniswagen leasen bij Beequip?

Misschien wil je één vuilniswagen leasen of juist direct een hele vloot vervangen. Je zou zeggen: om deze wagens te kopen kun je ook het geldbedrag dat je nodig hebt lenen. Dat klopt natuurlijk. Het is maar net waar je je zelf prettiger bij voelt: vraag je een lening aan, dan heeft een financier garantie of een onderpand nodig. Bij leasen is de vuilniswagen zelf het onderpand. Jouw jaarverslag is minder van belang en het draait echt om jouw transportmiddel. Daarnaast kan leasen heel vlot. Binnen 72 uur kun je met jouw nieuwe vuilniswagen op de weg rijden. Daar kan een lening bij een bank niet tegenop.

Online leaseprijs berekenen

Ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten wanneer je kiest voor het leasen van een vuilniswagen? Je kunt gemakkelijk online een leaseberekening maken of een offerte aanvragen via de online lease calculator. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend.

Vuilniswagen leasen: klaar voor de toekomst

Selecteren, sorteren en verwerken van afval kan steeds efficiënter en CO2 neutraler worden uitgevoerd. Om klaar te zijn voor deze nieuwe stap zijn vaak investeringen nodig. Door te leasen houd je financiële speelruimte om deze innovaties te bekostigen. Net als jij kijken wij naar de toekomst. Jouw verleden vinden wij van minder belang. Veel belangrijker vinden we welke machine je gaat leasen en waarvoor je het gaat gebruiken.

Onze experts kennen het materieel waarmee je werkt en hebben net als jij ook hun groot rijbewijs. Daarom weten ze precies de waarde van een vuilniswagen te bepalen, en kunnen ze goed inschatten hoe lang je de vuilniswagen nog gebruiken kunt. Zo kunnen we passende lease oplossingen bieden, ook voor gebruikt materieel. Het voordeel daarvan is dat ‘de kop er al af is’ en daarom de maandlasten voordeliger zijn. Hoe dat precies werkt lees je in ons artikel: Waarom tweedehands leasen?

Klantverhaal

Milieuserviche Hoeksche Waard

“Al tijdens het eerste gesprek merkten we dat Beequip een hele andere aanpak heeft dan traditionele financieringspartijen.”

Lees het hele klantverhaal -->

Kies de leasevorm die bij jou past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van een nieuwe of gebruikte vuilniswagen is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van de vuilniswagen wilt worden.

Wat is financial lease?

Een vuilniswagen leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het equipment en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de vuilniswagen.

Wat is operational lease?

Als je de vuilniswagen juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de wagen van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de vuilniswagen na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Wat is sale- en lease back?

Heb je vuilniswagen(s) en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale- en lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de vuilniswagen gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Of je nou een vuilniswagen met open laadbak, persmachine of zijlader kiest. Wij helpen je graag verder met onze leasevormen voor jouw vuilniswagen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast vuilniswagens leasen kun je bij ons ook diverse ander wegtransport bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een financiering voor een vrachtwagen, of aan een bus of touringcar leasen? Ook daarmee helpen we je graag.