Gebruikte of nieuwe vorkheftruck leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Financier je vorkheftruck bij Beequip

Je gaat voor een vorkheftruck want je hebt veel zaken op pallets die je moet tillen en verzetten.

Of je nu een vorkheftruck van Toyota uitzoekt of eentje van Jungheinrich, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Éen of juist veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van een of meerdere vorkheftrucks? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Voor innovaties in jouw magazijn bijvoorbeeld. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel.

ONZE EXPERT

JOB MALIEPAARD

06 1819 3163 010 340 08 44

job.maliepaard@beequip.nl

 

TILLEN MET EEN STILL, TOYOTA OF LINDE

Heb jij voorkeuren? Natuurlijk! Naast je voorkeur voor het merk: Still, Linde of misschien wel een Caterpillar, is de aandrijving ook belangrijk: electrisch, diesel of LPG? Het type banden komt dan ook nog om de hoek kijken: lucht, volrubber of non-marking.

Zo zie je maar, een heftruck kiezen is maatwerk. Ook een heftruck leasen is maatwerk. In alle situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de BEEQUIP te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken. ​