Vorkheftruck leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Vorkheftruck leasen voor je bedrijf?

Heb je veel pallets die je moet tillen en verzetten in smalle gangen? Dan heb je een goede vorkheftruck nodig.

Bij Beequip begrijpen we maar al te goed dat een vorkheftruck kopen voor veel bedrijven een stevige investering is. Daarom kun je bij ons een vorkheftruck leasen. Of je nu een vorkheftruck van Toyota of Jungheinrich uitzoekt, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Onze experts staan voor je klaar om een passende oplossing te vinden waardoor jij een vorkheftruck kunt leasen.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nieuw of gebruikt: vorkheftruck leasen

Een nieuwe of gebruikte vorkheftruck kopen kan voor hoge investeringskosten zorgen. Daarom is leasen voor veel bedrijven een oplossing. Als een vorkheftruck goed onderhouden is, kan deze nog jaren bruikbaar zijn. Onze experts hebben veel kennis over (vork)heftrucks, waardoor we de waarde goed kunnen bepalen. Zo gaan wij een stapje verder dan andere financierders! Wil je bedrijfsmiddelen leasen? Dan zit je goed bij Beequip.

Een passende vorkheftruck leasen

Heb jij voorkeuren? Natuurlijk! Naast je voorkeur voor het merk: Still, Linde of misschien wel een Caterpillar, is de aandrijving ook belangrijk: elektrisch, diesel of LPG? Het type banden komt dan ook nog om de hoek kijken: lucht, volrubber of non-marking.

Zo zie je maar, een vorkheftruck kiezen is maatwerk. Ook een vorkheftruck leasen is maatwerk. In alle situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de Beequip te praten. Wij zorgen voor een op maat gemaakte financiering. Wij gaan verder daar waar de bank stopt. Dit is mogelijk omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken. ​Equipment-first noemen we dat.

Behalve een vorkheftruck leasen, kun je bij Beequip ook een gewone heftruck leasen. Ook voor een orderverzameltruck, stapelaar of (elektrische) pallettruck ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lease officers kennen alles over het materieel en kunnen je zo een passende lease-oplossing aanbieden. Zakelijke financieringen zijn immers ons vak! Advies nodig? Neem contact met ons op en krijg direct uitleg bij onze lease oplossingen.

Klantverhaal

De Vlieger B.V.

“De kennis van zaken van de medewerkers van Beequip. Met name de lease officers zijn stuk voor stuk praktijkmensen die volledig meedenken met klanten zoals wij. We profiteren dagelijks van hun kennis van onze handel en de machines waarmee wij werken. Daardoor denken ze veel meer in kansen, zoals de aankoop en verhuur van gebruikt materieel.”

Bekijk hier het hele verhaal -->

Vorkheftruck leasen: 3 leasevormen

Wil je een vorkheftruck leasen? Dan zijn er drie financieringsvormen waar je gebruik van kunt maken. Onze lease officers bespreken graag met je wat jouw wensen zijn, zodat je de fiscaal voordeligste leasevorm kunt kiezen. Dit zijn de drie leasevormen:

Wat is financial lease?

Er kan worden gekozen voor financial lease. Bij deze financiële lease overeenkomst, wordt Beequip juridisch eigenaar van de vorkheftruck. De lessee is dan de economische eigenaar. Tijdens het leasecontract blijft het materiaal op de balans van de onderneming staan en kun je erop afschrijven. Aan het einde van het contract, wordt de lessee ook juridisch eigenaar van de vorkheftruck. 

Wat is operational lease?

Ook operational lease is een mogelijkheid. Bij deze leasevorm komt het juridisch en economisch eigendom van de vorkheftruck bij Beequip te liggen. Voor de lessee geeft dit het voordeel dat het equipment niet op de balans verschijnt; hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk. Na de leaseperiode is verlenging vaak mogelijk, een andere mogelijkheid is dat de lessee de vorkheftruck koopt.

Wat is sale- en lease back?

En dan is er nog de sale- en lease back-methode. Hierbij verkoop je jouw machine aan ons en lease je hem vervolgens terug. Hierdoor kun je als bedrijf werkkapitaal vrijmaken voor groei. Bij deze leasevorm komt de vorkheftruck op jouw balans te staan en gaat de juridische eigendom na het einde van het leasecontract ook opnieuw over op de lessee.

Welke service biedt Beequip?

Wil je een vorkheftruck leasen? Beequip kan je helpen. Onze lease officers kennen jouw sector goed, waardoor we een handige, passende financieringsoplossing kunnen voorstellen. We bekijken op welke manier en waar je de vorkheftruck wilt inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Interesse in ander materieel leasen? Dat kan ook. Beequip is ook gespecialiseerd in het leasen van bijvoorbeeld bulldozershoogwerkers of vrachtwagensNog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag!