Verreiker leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een verreiker leasen voor jouw bedrijf?

Nieuw of gebruikt. Alles kan. Als het maar binnen de wensen van jouw onderneming past. Wij denken graag met je mee.

Wil jij jouw volgende verreiker leasen via Beequip? Je zult aangenaam verrast zijn door onze ‘equipment-first’ aanpak. Dit betekent dat we eerst kijken naar de waarde van jouw materieel. Dat bepaalt voor een groot deel hoe we jouw verreiker financieren. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dit voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de verreiker wilt gebruiken en wat dit betekent voor de waarde ervan. Hier baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Een verreiker leasen doe je daarom bij Beequip.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen en bouwmachines.

Een gebruikte verreiker leasen

​Door de equipment first aanpak van Beequip maakt het niet uit of je een nieuwe of gebruikte verreiker least. Sterker nog, vaak zullen we het verstandig vinden wanneer je voor een verreiker kiest die al wat ervaring heeft. De grootste, eerste afschrijving is al gedaan, waardoor de investering een stuk lager is dan bij een nieuwe.

​Kapitaal vrijmaken met Sale- en Lease Back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vast zit, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Wij kopen jouw materieel en jij least het terug voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de rit is de verreiker gewoon van jou.

Service van Beequip

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over verreikers leasen bij Beequip? Of wil je weten wat de mogelijkheden omtrent verreikers leasen voor jou zijn? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Niet alleen met verreikers leasen, maar ook met hoogwerkers leasen, vrachtwagens leasen en containers leasen, helpen we je graag!

Klantverhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het klantverhaal -->