Verreiker leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een verreiker leasen voor jouw bedrijf?

Nieuw of gebruikt. Alles kan. Als het maar binnen de wensen van jouw onderneming past. Wij denken graag met je mee.

Wil jij jouw volgende verreiker leasen via Beequip? Dan zul je aangenaam verrast zijn door onze ‘equipment-first’ aanpak. Dit betekent dat we eerst kijken naar de waarde van jouw materieel. Dat bepaalt voor een groot deel hoe we jouw verreiker financieren. Ijzer boven cijfers noemen we dat. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dit voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de verreiker wilt gebruiken en wat dit betekent voor de waarde ervan. Hier baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Een roterende verreiker leasen

Moet je met je verreiker in een beperkte ruimte aan de slag om kozijnen te plaatsen? Of ga je aan het werk met zware prefab elementen? Dan kan je voorkeur uitgaan naar het aanschaffen van een roterende verreiker.

Je mag zelf bepalen of je voor een gebruikte of nieuwe roterende verreiker gaat. Ook maakt het bij Beequip niet uit welk merk je voorkeur heeft. Jij kiest, wij regelen de financiering. Dus ga jij voor bijvoorbeeld een Manitou roterende verreiker? Of een Magni, Merlo of JCB roterende verreiker? Het is allemaal mogelijk. Wij bieden de financiering op maat die aansluit op de wensen van jouw onderneming.

Een gebruikte verreiker leasen

Door de equipment first aanpak van Beequip maakt het niet uit of je een nieuwe of gebruikte verreiker leaset. Sterker nog, vaak zullen we het verstandig vinden wanneer je voor een verreiker kiest die al wat ervaring heeft. Wanneer je voor een gebruikte verreiker leasen kiest, is de grootste, eerste afschrijving al gedaan, waardoor de investering een stuk lager is dan wanneer je een nieuwe verreiker aanschaft. Dit resulteert in lagere maandlasten. Lees hier meer als je nog twijfelt: tweedehands of nieuw materieel leasen?

Online leaseprijs berekenen

Twijfel je nog tussen een verreiker kopen, verreiker huren of een verreiker leasen? Neem dan eens een kijkje op onze online leasecalculator waar je de maandelijkse kosten gemakkelijk kunt berekenen. Je kunt vervolgens ook vrijblijvend en een offerte aanvragen. Dit is helemaal gratis.

Kies de leasevorm die bij jouw onderneming past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van een nieuwe of gebruikte verreiker is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van de verreiker wilt worden.

Wat is financial lease?

Een verreiker leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze leasevorm wordt Beequip juridisch eigenaar van het materieel en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de verreiker.

Wat is operational lease?

Als je je verreiker juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de verreiker van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de verreiker na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Wat is sale- en lease back?

Heb je verreikers in bezit en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale- en lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze leasevorm verkoop je je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt. Je kunt je verreikers ondertussen gewoon blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over verreikers leasen bij Beequip? Of wil je weten wat de mogelijkheden omtrent verreikers leasen voor jou zijn? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Niet alleen met verreikers leasen maar ook met menig ander zwaar materieel helpen we je graag aan een financiering. Wij zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in hoogwerkers leasen, vrachtwagens leasen en containers leasen. Neem gerust contact op en dan bekijken we de mogelijkheden.