Verreiker huren?

Denk eens aan leasen

Bereken direct je leaseprijs

Verreiker huren? Ontdek de voordelen van leasen

De aanschaf van een verreiker is een hele investering. Voor veel ondernemers is een verreiker huren dan de oplossing. Maar heb je al eens aan leasen gedacht? Met leasen betaal je een vast bedrag per maand, waarbij je aan het einde van de leaseperiode de volledige eigenaar van de verreiker kunt zijn.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom leasen in plaats van een verreiker huren?

De voordelen van leasen in plaats van een verreiker huren zijn:

  • Je geld gaat niet verloren. Als je kiest voor financial lease is de verreiker aan het einde van de looptijd geheel van jou en ook bij operational lease heb je een koopoptie;
  • Je hebt de verreiker in eigen bezit, en kunt er direct gebruik van maken;
  • Wanneer je de verreiker vaak gebruikt zijn de kosten van leasen vaak lager dan huren, vooral als je kiest voor een gebruikte verreiker;
  • Je mag de verreiker helemaal zelf uitkiezen en je voorkeuren voor de lease zelf doorgeven.

Twijfel je nog of je met jouw onderneming beter kunt huren of leasen?

Een verreiker huren of tweedehands leasen?

Een tweedehands verreiker werkt vaak nog net zo goed als een nieuw exemplaar. Daarom is het een verstandige keuze om een tweedehands verreiker leasen. Denk hierbij aan het kopen van een auto: een tweedehands model is vaak een voordelige keuze. Het voordeel van een tweedehands verreiker is dat deze direct beschikbaar zijn. Daarnaast is de ‘kop er al af’, wat ervoor zorgt dat ook het maandelijkse leasebedrag lager ligt.

Bij Beequip is een gebruikte verreiker leasen geen enkel probleem. We moedigen dit juist aan! Benieuwd naar de kosten van een lease voor de verreiker die jij op het oog hebt? Neem een kijkje in onze leasecalculator en bereken gratis en vrijblijvend je leaseprijs.

Klant verhaal

Holland Huurt

“Beequip heeft een gat in de markt ontdekt door de machines als onderpand van de lease te gebruiken. Daarnaast zijn ze heel snel: als je het bankwezen in gaat duurt alles ontzettend lang.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Hoe werkt leasen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de verreiker en de looptijd van de lease. Je kunt hierbij zelf je voorkeur doorgeven voor de lengte van de lease en de maandprijs. Leasen is dus een soort kopen en in termijnen betalen.

Een financiering op maat

Bij Beequip geloven wij in de kracht van de machine. Daarom zetten we deze altijd voorop in de financiering. Dat noemen wij onze ‘equipment first’ aanpak. Hierdoor is er veel meer mogelijk. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. En in tegenstelling tot andere financiers bieden wij de mogelijkheid om een tweedehands verreiker te leasen.

Bij Beequip maken we leasen voor mkb-ondernemers simpel, flexibel en snel. En of je nu met een of meerdere verreiker aan de slag wil, iedere onderneming verdient een financiering die perfect past bij de situatie. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hoe snel kun je een verreiker leasen?

Een verreiker leasen is bij Beequip snel geregeld. Een lease kan binnen 72 uur geregeld zijn. Want we snappen dat je er vaak snel bij moet zijn. Jij kiest welke verreiker je nodig hebt, en wij regelen de financiering.

Verreiker: dit zijn de leaseoplossingen

Wanneer je een verreiker wil kopen met een lease, is het belangrijk de verschillende leaseoplossingen met elkaar te vergelijken. Het grote verschil zit hem namelijk in het eigendom: een belangrijke keuze dus. 

Hoe werkt financial lease? 

Een verreiker kopen die op jouw balans komt te staan? Dan kun je kiezen voor financial lease. Hierbij komt het juridische eigendom bij Beequip te liggen. Jouw onderneming is bij deze leasevorm economisch eigenaar van de verreiker. Hierdoor kun je erop afschrijven. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de verreiker. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen. 

Hoe werkt operational lease? 

Wanneer je de verreiker juist niet op de balans wilt hebben, is operational lease de beste keuze. Bij een operational lease huur je de verreiker van Beequip. Deze leasevorm maakt ons dus zowel de juridische als economische eigenaar van de verreiker. Maar anders dan bij huren heb je wanneer de leaseperiode afloopt een koopoptie. Goed om te weten is dat bij deze lease optie een betere balansverhouding mogelijk is, omdat de verreiker niet op de balans zal staan. 

Hoe werkt sale & lease back? 

Wil jij werkkapitaal vrijmaken en heb je zelf verreikers in bezit? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing voor een uitkomst. Wij kopen hierbij jouw verreikers tijdelijk op. Hierdoor komt kapitaal vrij. Jij kunt tegelijkertijd de verreikers blijven gebruiken en blijft economisch eigenaar. Beequip zal tijdelijk juridisch eigenaar van de verreikers worden. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming. 

Service van Beequip

Beequip helpt je eenvoudig en snel aan een financiering voor het kopen van de verreiker die jouw onderneming verder gaat helpen. Wij zijn een merkonafhankelijke partij met expertise op het gebied van verreikers. Of je nu een Manitou, JCB of John Deere verreiker kopen wilt, wij helpen je graag bij de financiering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op of bereken vrijblijvend je maandprijs in de leasecalculator.

Naast verreikers leasen kun je bij ons ook graafmachines leasen, trekkers leasen of ander zwaar materieel.