VERHIP!

TRACTOR LEASEN BIJ BEEQUIP

Je wilt een nieuwe of gebruikte tractor financieren. Of een andere tractor leasen, dat kan natuurlijk ook. Bij BEEQUIP willen we je graag helpen met groeien.

Daarom gebruiken wij onze Equipment First aanpak. Eerst dagenlang jouw boeken doorspitten? Dat doen we niet. Wij vinden het veel belangrijker hoe je de trekker gebruikt en wat hij waard is.Op basis daarvan maken we financieringsoplossing die perfect bij jouw onderneming past. Zo gaat het snel en lukt het vrijwel altijd!

Onze expert

Bernard van Meer

06 1830 2573

010 340 0844

bernard.vanmeer@beequip.nl

Bernard van Meer is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sector, grondverzet en heftrucks.

Contact opnemen?

JOUW VOLGENDE TRACTOR FINANCIEREN VIA BEEQUIP

‚Äč

Een¬†trekker heeft veel traktie. Daar komt de naam ook vandaan. ‚ÄčNeem¬†nou zo‚Äôn New Holland T7.170. 125 kW rauwe kracht.¬†Dat is toch fantastisch?¬†Ga je daarmee een¬†silagewagen¬†trekken of hang je liever de¬†maaimachine¬†erachter?

‚ÄčHet¬†is geruststellend om te weten dat BEEQUIP niet stopt bij het financieren van alleen maar de tractor. Ook alle andere materieel kunnen we meenemen. Allemaal volgens dezelfde¬†‚Äčjij¬†kiest, wij financieren¬†aanpak. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ‚Äč

‚ÄčEen¬†tractor financieren is maatwerk.¬†Bel dus vandaag nog met een van onze experts!‚Äč Ze weten als geen ander wat er bij de aanschaf en financiering van een trekker komt kijken. Draaiuren, banden of andere technische details. Je kunt alles bij ze kwijt.

 

‚ÄčKAPITAAL¬†VRIJMAKEN MET SALE- EN LEASEBACK

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. BEEQUIP verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!