Gebruikte of nieuwe tractor leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Jij wil een nieuwe of gebruikte tractor leasen. Dat snappen we, want de agrarische sector vergt veel investeringen. Wil je een landbouwmachine aanschaffen, dan hebben wij de beste lease oplossing voor je: lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP.

Daarom gebruiken wij onze Equipment First aanpak. Eerst dagenlang jouw boeken doorspitten? Dat doen we niet. Wij vinden het veel belangrijker hoe je de trekker gebruikt en wat hij waard is.Op basis daarvan maken we financieringsoplossing die perfect bij jouw onderneming past. Zo gaat het snel en lukt het vrijwel altijd!

Onze expert

Huub Voogd

06 2836 7347 010 340 0844

huub.voogd@beequip.nl

Huub Voogd is lease officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sector.

JOUW VOLGENDE TRACTOR FINANCIEREN VIA BEEQUIP

Een trekker heeft veel traktie. Daar komt de naam ook vandaan. ​Neem nou zo’n New Holland T7.170. 125 kW rauwe kracht. Dat is toch fantastisch? Ga je daarmee een silagewagen trekken of hang je liever de maaimachine erachter?

​Het is geruststellend om te weten dat BEEQUIP niet stopt bij het financieren van alleen maar de tractor. Ook alle andere materieel kunnen we meenemen. Allemaal volgens dezelfde ​jij kiest, wij financieren aanpak. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

​Een tractor financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met een van onze experts!​ Ze weten als geen ander wat er bij de aanschaf en financiering van een trekker komt kijken. Draaiuren, banden of andere technische details. Je kunt alles bij ze kwijt.

 

​KAPITAAL VRIJMAKEN MET SALE- EN LEASEBACK

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. BEEQUIP verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!