Tractor leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Wil je een tractor leasen voor je bedrijf?

De agrarische sector vergt veel investeringen. Als je een nieuwe tractor wilt aanschaffen, dan is het een aanrader om te leasen.

Of je nu een nieuwe tractor of een gebruikte tractor kopen wil, wij kunnen je helpen. Eerst dagenlang jouw boeken doorspitten? Dat doen we niet. Wij gebruiken onze ‘equipment first’-methode: wij maken een financieringsoplossing die perfect bij jouw onderneming past, op basis van hoe je de trekker zal gebruiken en wat hij waard is. Zo is Beequip jouw ideale partner bij tractor lease.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Tractor lease met Beequip

Lijkt tractor lease jou wel wat? Dan kan Beequip je helpen. Wij weten als geen ander dat een trekker leasen erg voordelig kan zijn, zo hoef je immers niet zwaar te investeren om een tractor te kopen. Voor een agrarische onderneming komt dit goed uit! Een trekker kost immers een stevige som. Behalve tractor lease, kun je bij ons ook terecht om ander materieel te leasen. Allemaal volgens dezelfde ‘​jij kiest, wij financieren’-aanpak. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

​Een tractor financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met een van onze experts!​ Zij weten als geen ander wat er bij de aanschaf en financiering van een trekker komt kijken. Draaiuren, banden of andere technische details. Je kunt alles bij ze kwijt.

Nieuwe of gebruikte tractor leasen?

Bij Beequip kun je niet alleen een nieuwe trekker leasen, je kunt bij ons ook een gebruikte tractor leasen. Als een tractor goed onderhouden werd, kan die nog veel waard zijn en nog jaren bruikbaar zijn. Onze experts hebben veel kennis over trekkers, waardoor we de waarde accuraat kunnen bepalen. Wij gaan dus een stapje verder dan andere financierders – een gebruikte trekker leasen is geen probleem. We geven je graag advies op maat. Zo vinden we een lease oplossing die bij jouw bedrijf past. 

Bij ons kun je ook andere landbouwmachines leasen:

Klantverhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Tractor leasen: de lease-oplossingen

Als je besloten hebt om voor tractor lease te kiezen, dan zijn er verschillende lease-oplossingen om dit te doen. Onze specialisten zitten graag met je samen om zo de fiscaal beste leasevorm te kiezen. Deze financieringsoplossingen behoren tot de mogelijkheden: 

Wat is financial lease?

De bekendste financieringsvorm is financial lease. Hierbij wordt Beequip de juridische eigenaar van de tractor, terwijl het bedrijf de economische eigenaar is. Bij tractor lease met deze leasevorm, komt de tractor op jouw balans te staan. Aan het einde van het leasecontract wordt de lessee volledig eigenaar van de trekker.

Wat is operational lease?

Een tweede vorm van leasen, is operational lease. Hierbij is Beequip juridisch én economisch eigenaar van de tractor, waardoor deze niet op de balans verschijnt. Hierdoor kan jouw bedrijf een betere balansverhouding verkrijgen. Na de leaseperiode, is de tractor kopen een mogelijkheid.

Wat is sale- en lease back?

Heb je als bedrijf al meerdere trekkers, maar heb je nood aan werkkapitaal voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Kies dan voor sale- en lease back. Bij deze leasevorm kopen wij jouw trekker, waarna jij deze terug leaset. In de praktijk kun je dus je tractor blijven gebruiken en heb je meer kapitaal om mee te werken, maar zijn wij wel juridisch eigenaar van het materieel. Bij deze leasevorm staat de tractor ook op jouw balans. Aan het einde van het leasecontract, gaat het eigendom opnieuw over naar de lessee. Lees zeker eens het verhaal van Peter Lowes, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Service van Beequip

Wil je een trekker leasen om daarmee bijvoorbeeld een silagewagen of maaimachine te trekken? Dan ben je bij Beequip aan het juiste adres. Onze experts in tractor lease staan klaar om met je mee te denken om tot een passende lease-oplossing te komen. Wij baseren onze offertes altijd op het materieel, dat noemen we de ‘equipment first’- aanpak.

Wil je graag meer informatie over het leasen van een tractor? Neem dan contact met ons op. Equipment lease is onze sector, we helpen je graag. Ander materieel leasen? Dat kan ook bij ons. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor het leasen van een bulldozer, hoogwerker of vrachtwagen.