Touringcar leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zakelijke financiering voor je touringcar

Ben jij actief in het personenvervoer? Om te kunnen groeien met je bedrijf zijn dan grote investeringen nodig. Een touringcar kun je snel en eenvoudig financieren door middel van lease.

Het mooie aan leasen is dat je zelf mag bepalen welk merk en type je kiest en via welke leverancier je dit bestelt. Bovendien biedt leasen fiscale voordelen; zo behoud je werkkapitaal én kun je gebruikmaken van de touringcar. 

Onze expert

Mark Goris

010-8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Wat zijn de voordelen van een touringcar leasen bij Beequip?

Door te kiezen voor leasen, houd je liquide middelen vrij om andere investeringen te kunnen doen. Bijvoorbeeld investeringen in mensen en systemen in plaats van materieel. Bovendien kun je bij Beequip voordelig een lease afsluiten als je kiest voor het leasen van gebruikt materieel in plaats van nieuw. Daarnaast zetten wij voor jou het materieel op de eerste plaats, net zoals je zelf waarschijnlijk doet. Jouw jaarrekening is minder van belang, omdat de touringcar dient als onderpand voor de financiering. Zo profiteer je van de beste financieringsoplossing passend bij jouw situatie. Het is daarom dat zakelijk leasen met Beequip dé oplossing is. 

Natuurlijk mag jij helemaal zelf het merk en type kiezen. Jij bent tenslotte ook degene die er veel tijd in gaat doorbrengen. Dus kies jij een MAN, VDL, Mercedes Benz, DAF of Renault? Dat maakt ons niet uit. Jij kiest, wij regelen de financiering. Als je een touringcar wilt leasen, dan nemen wij het moeilijke werk graag van je over.

Waarom een touringcar leasen en niet lenen?

Misschien wil je een luxe touringcar aanschaffen of een complete vloot vervangen. Je zou zeggen: om deze touringcar te kopen, kun je ook het geldbedrag dat je nodig hebt lenen. Dat klopt natuurlijk. Het is maar net waar je je zelf prettiger bij voelt: vraag je een lening aan, dan heeft een financier garantie nodig of een onderpand. Bij leasen is de touringcar zelf het onderpand. Jouw jaarverslag is van minder belang en het draait echt om jouw transportmiddel. Dat is sowieso waar we bij Beequip sterk in zijn: equipment expertise. Als je een lease offerte aanvraagt, dan gaan we ook altijd uit van het transportmiddel. Een touringcar leasen is daarom zo makkelijk bij Beequip.

Touringcar leasen: kennis van materieel is essentieel

Onze experts kennen het materieel waarmee je werkt en hebben net als jij ook hun groot rijbewijs. Daarom weten ze precies de waarde ervan en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we een passend financieringsaanbod maken, ook voor gebruikt materieel. Het voordeel daarvan is dat ‘de kop er al af is’ en daarom de maandlasten voordeliger zijn. Hoe dat precies werkt, lees je in ons artikel: Waarom tweedehands leasen? Wil je meer informatie over onze lease oplossingen? Dan kun je makkelijk contact opnemen met ons. We geven je graag vrijblijvend advies over het leasen van nieuwe en gebruikte touringcars.

Wat kost een touringcar leasen?

De kosten van een touringcar leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van het wegtransport dat je leasen wilt en de kenmerken van de lease. De kosten van de touringcar worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat dit in een keer betaald moet worden. Verder zul je wanneer je een lease afsluit een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen. Je kunt ook hier vrijblijvend de kosten voor je lease berekenen.

Klantverhaal

Rebro Transport

“Alles was binnen 1 dag geregeld en zo hadden wij weer de liquide middelen om ons bedrijf te laten groeien.”

Lees hier het klantverhaal -->

Touringcar leasen: kies de leasevorm die bij jou past

Welke leasevormen zijn er? Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest de touringcar wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het transport wilt worden.

Financial lease

Een touringcar leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van de touringcar en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het transportmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de touringcar.

Operational lease

Als je de touringcar juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je het transportmiddel van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je het wegtransport na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back

Heb je een aantal touringcars en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie transportmiddelen tijdelijk aan Beequip zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je het transport gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Een touringcar leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van leasen je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen touringcar leasen, maar ander materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook bus leasenheftrucks leasen en trailers leasen.