Stapelaar leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een stapelaar leasen voor je bedrijf?

Wanneer je een stapelaar nodig hebt voor je onderneming, kan de investering een aanslag op de bedrijfskas zijn. Daarom kiezen veel ondernemers voor leasen. Met leasen kun je de investering namelijk verspreiden over maandelijkse termijnen.

Zo hoef je niet met de aankoop te wachten, maar kun je nu al aan de slag met die nieuwe of gebruikte stapelaar die jij op het oog hebt. Tegelijkertijd houd je financiële speelruimte over om te gebruiken voor andere investeringen. En kun je aan het einde van de leaseperiode volledig eigenaar van de stapelaar zijn.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een stapelaar leasen en niet kopen of huren?

Veel ondernemers denken eerder aan huren dan leasen wanneer ze net een bedrijf zijn gestart of nog niet genoeg kapitaal hebben om een grote investering te doen. Echter, wanneer je vaak dezelfde stapelaar gebruikt is het een stuk voordeliger om te leasen dan te huren. Bovendien is het bij Beequip geen enkel probleem als je een starter bent. We helpen je ook dan eenvoudig aan een lease.

Daarnaast kun je door middel van leasen elke maand een klein bedrag van de stapelaar aflossen in plaats van alles in een keer te moeten betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je wat meer financiële zekerheid behouden. Zo hoef je niet meer te wachten met de aanschaf van de stapelaar die jouw bedrijf verder gaat helpen.

Waarom een stapelaar leasen bij Beequip?

Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers, maar nemen we de waarde van de stapelaar als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij, door zelf een taxatie uit te voeren. Op deze manier vinden we de beste financiering voor jouw bedrijf. Ook als de bank er niet aan mee wil werken, kun je bij ons terecht. En wil je liever een gebruikte stapelaar financieren waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Bovendien is leasen bij Beequip simpel, flexibel en snel. We denken mee, en proberen altijd tot een oplossing te komen. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Wij snappen het ondernemerschap, en gaan verder waar de bank stopt. Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact op, want tegen een goed plan zegen we zelden nee.

Gebruikte stapelaar leasen

Omdat wij experts in dienst hebben die de waarde van tweedehands stapelaars kunnen bepalen, kunnen wij ook gebruikte stapelaars aanbieden voor een lease. Kiezen voor een gebruikte stapelaar is vaak verstandig, omdat de waarde van een nieuwe stapelaar snel daalt. Kies je voor een tweedehands stapelaar, dan is ‘de kop er al af’ waardoor de waarde een stuk minder snel daalt wanneer jij de eigenaar wordt. Dit scheelt dan vanzelfsprekend ook in de maandlasten voor de lease. Neem een kijkje op onze blog als je meer wilt weten over de voordelen van tweedehands leasen.

Wat kost een stapelaar leasen?

De kosten van een stapelaar leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de stapelaar die je op het oog hebt en de kenmerken van de lease. Een gebruikte stapelaar leasen is bijvoorbeeld goedkoper dan het leasen van een nieuwe stapelaar. Als je al een specifiek model op het oog hebt, kun je ook online alvast de leaseprijs berekenen in onze leasecalculator.

Stapelaar leasen als starter

Ook als starter kun je bij Beequip terecht. Want wij vinden dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. We begrijpen dat je als starter  nog geen jaarcijfers hebt, en dus vaak nergens terecht kan voor een lease. Bij Beequip dus wel. Meer weten over de voorwaarden? Neem een kijkje op deze blog: leasen zonder jaarcijfers: bij Beequip geen probleem.

Klantverhaal

Heftruckservice De Vlieger B.V.

“Dankzij Beequip krijgen onze bij ons veel sneller wat ze zoeken. Onlangs nog meldde een van onze klanten zich voor een viertal vorkheftrucks.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Stapelaar leasen: wat zijn de lease mogelijkheden?

Wat is financial lease?

Er kan worden gekozen voor financial lease. Bij deze financiële lease overeenkomst, wordt Beequip juridisch eigenaar van de stapelaar. De lessee is dan de economische eigenaar. Tijdens het leasecontract blijft de stapelaar op de balans van de onderneming staan en kun je erop afschrijven. Aan het einde van het contract, wordt de lessee ook juridisch eigenaar van de stapelaar.

Wat is operational lease?

Ook operational lease is een mogelijkheid. Bij deze leasevorm komt het juridisch en economisch eigendom van de stapelaar bij Beequip te liggen. Voor de lessee heeft als voordeel dat het equipment niet op de balans verschijnt; hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk. Na de leaseperiode is verlenging vaak mogelijk, een andere mogelijkheid is dat de lessee de stapelaar koopt.

Wat is sale & lease back?

En dan is er nog de sale & lease back methode. Hierbij verkoop je jouw machines aan ons en lease je deze vervolgens terug. Hierdoor kun je als bedrijf werkkapitaal vrijmaken voor groei. Bij deze leasevorm komt de stapelaar op jouw balans te staan en gaat het juridisch eigendom aan het einde van het leasecontract ook opnieuw over op de lessee.

Welke service biedt Beequip?

Heb je interesse om een nieuwe of gebruikte stapelaar te leasen? Beequip kan je helpen met een lease aangepast op jouw behoeftes. We kennen de sector, waardoor we een handige, passende lease-oplossing kunnen aanbieden. We bekijken op welke manier en waar je de stapelaar wilt inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Dan kun je contact opnemen met ons, we helpen je graag! Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Geïnteresseerd in het leasen van andere machines? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons onder andere terecht voor bouwmachines leasen, vrachtwagens leasen en containers leasen.