Silagewagen leasen

Bereken direct je leaseprijs

Silagewagen leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

​Een nieuwe of gebruikte silagewagen financieren doe je bij Beequip. Maar een silagewagen gaat natuurlijk nooit alleen het veld op. Heb je ook nog een trekker nodig, of een maaimachine? Als je wilt dan nemen we die gelijk mee in de lease oplossing. Wel zo makkelijk!

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de silagewagen wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Gebruikte of nieuwe silagewagen leasen

Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Zo bieden we jouw bedrijf een financiering aan die perfect op je ondrneming is afgestemd. Zo kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever landbouwmachines leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en lease back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het nieuwsbericht!