Schrobmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Neem contact op met Beequip

Financier je schrobmachine bij Beequip

Ben je actief in de schoonmaakbranche dan zijn goede schoonmaakmachines belangrijk. Hoe beter het materieel, hoe sneller je de klus klaart met het beste resultaat.

Heeft jullie pand zo’n mooie natuurstenen vloer bij de ingang? Die wil je niet op de knietjes schrobben toch? Wat dacht je van zo’n handige Meijer S650 schrobmachine? Of zo’n grote SR1000? Kun je er nog lekker bij zitten ook. Wat je wensen ook zijn, groot of klein, nieuw of gebruikt, in al deze situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de Beequip te praten.

Onze expert

Job Maliepaard

06 1819 3163 010 340 08 44

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor heftrucks, schoonmaakmachines
en energie equipment.

Schoonmaakmachine leasen of financieren

​Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Zo bieden we jouw bedrijf een financiering aan die perfect op jouw bedrijf is afgestemd. Zo kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever een schoonmaakmachine leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Veegmachine leasen

​Groot voor buiten of klein voor binnen? Electra of LPG? Of ga je voor zo’n moderne combi machine, die eerst veegt en dan meteen schrobt? Ben je wel sneller klaar. Scheelt in de kosten voor personeel ook. Een mooie Ravo voor buiten of een Tennant voor binnen. Een of veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. Beequip heeft altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Ook voor de facilitair beheerder van een bedrijvenverzamelgebouw die maar één veegmachine nodig heeft.

​Wil jij een veegmachine leasen? Hier lees je meer over onze financial lease oplossing. Uitstekend geschikt voor de financiering van een veegmachine.

Innovatie in de schoonmaakbranche

Binnen de schoonmaakbranche is veel innovatie te vinden. Tijdwinst en winst voor het milieu, belangrijk voor jouw marge en de planeet. Ben je toe aan innovatie en wil je daar werkkapitaal voor vrijmaken? Experimenteren met grotere accu’s zodat op het buitenterrein ook electrisch gereden kan worden? Het water in de schrobmachine electrificeren voor hergebruik? Het kan allemaal. Heb jij een vloot van schoonmaakmachine’s en je wilt werkkapitaal vrijmaken dan is onze sale- en leaseback oplossing interessant voor je.

Voor alle ins en outs over onze sale- en leaseback oplossing volg je de link!