Schrobmachine kopen?

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Schrobmachine kopen en in termijnen betalen?  

Een schrobmachine kopen is een flinke investering. Veel schoonmaakbedrijven zijn verrast wanneer ze zien dat een schrobmachine leasen veel voordelen met zich meebrengt. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode. Aan het einde van de leaseperiode kun je de volledige eigenaar zijn van jouw eigen schrobmachine.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 08 44

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor o.a. kranen, bouwmachines, agrarisch materieel, en schoonmaakmachines.

Waarom leasen in plaats van een schrobmachine kopen?

Een schrobmachine kopen is een kapitaalintensieve investering. Door de aankoop te financieren door middel van lease, spreid je de betaling uit over meerdere termijnen. Je betaalt de schrobmachine terug met een vast bedrag per maand. Zo help je jouw bedrijf groeien. Andere voordelen van  leasen in plaats van een schrobmachine kopen zijn:  

  • Door de schrobmachine te leasen houd je geld vrij voor andere investeringen, zo creëer je financiële speelruimte;
  • Aan het einde van de looptijd van de lease is de schrobmachine jouw eigendom (als je kiest voor financial lease);
  • Je heb de algehele keuzevrijheid en mag de schrobmachine helemaal zelf uitzoeken en je voorkeuren voor de lease zelf doorgeven;
  • De schrobmachine is het onderpand van de financiering, het draait in veel mindere mate om jouw bedrijfscijfers zoals bij andere financiers.

Meer weten over de verschillen tussen kopen, huren of leasen? Neem een kijkje op onze blog.  

Gebruikte schrobmachines kopen en in termijnen betalen met lease  

Een tweedehands schrobmachine werkt vaak nog net zo goed als een nieuw exemplaar. Het is daarom financieel verstandig om een gebruikte schrobmachine te kopen in plaats van een nieuwe. Dit werkt namelijk net zoals met het aanschaffen van een auto. Hierbij is een tweedehands model vaak ook een voordeligere keuze. Naast dat gebruikt materieel direct beschikbaar is, zijn de kosten lager omdat de ‘kop er al af is’. Ditzelfde geldt dan voor het maandbedrag dat je kwijt bent wanneer je ervoor kiest om een jong gebruikte schrobmachine te leasen in plaats van kopen.

Een duplex schrobmachine kopen of een vloerschuurmachine kopen   

Niet alle financiers bieden de mogelijkheid om tweedehands schrobmachines te leasen. Maar bij Beequip geloven we in de kracht van de machine. We zetten deze altijd voorop in de financiering. Hierdoor komen ook tweedehands modellen in aanmerking voor een lease. Dus of jij nu een duplex schrobmachine kopen wil, of dat toch een vloerschuurmachine kopen een van jouw wensen is. Bij Beequip kun je voor ieder merk terecht, gebruikt of nieuw. Dat noemen wij onze ‘equipment first’ aanpak.  

Neem contact op voor advies of bereken vrijblijvend je leaseprijs voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte schrobmachine.  

Schrobmachine kopen met een financiering op maat

Bij Beequip kun je rekenen op snelle reactietijden van onze medewerkers die écht verstand hebben van de schrobmachines waar jij mee werkt. Wij maken leasen voor mkb-ondernemers simpel, flexibel en snel. Iedere onderneming verdient namelijk een financiering die perfect past bij hun situatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan snel contact op. We helpen je graag verder.

Schrobmachine kopen: wat zijn de lease oplossingen?  

Wil jij een schrobmachine kopen met een lease oplossing. Dan is het belangrijk om te weten dat er verschillende leasevormen zijn. Het grote verschil is het eigendom. Een belangrijke keuze dus.

Hoe werkt financial lease?  

Wil je graag een schrobmachine leasen en wil je dat deze op jouw bedrijfsbalans komen te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financiallease komt het juridisch eigendom van de schrobmachine bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de schoonmaakmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de schrobmachine. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen. 

Hoe werkt operational lease?  

Wil je een schrobmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasede beste keuze. Bij een operational lease huur je de schrobmachine namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de machine. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de schrobmachine bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk. 

Hoe werkt sale & lease back?  

Als je zelf al een aantal schoonmaakmachines in bezit hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is desale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er kapitaal vrijkomt. Tegelijkertijd kun je je schrobmachine gewoon blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van het materieel, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming. 

Service van Beequip

Beequip is een merkonafhankelijke partij met veel expertise op het gebied van schrobmachines. We helpen je eenvoudig en snel aan een financiering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.  

Naast schoonmaakmachines leasen, kun je bij ons ook vrachtwagens leasen, hoogwerkers leasen of ander zwaar materieel.