Scania vrachtwagen leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een Scania vrachtwagen leasen voor je bedrijf?

Wil je een nieuwe Scania vrachtwagen kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor financiering? Beequip biedt als onafhankelijke leasemaatschappij de financiering van jouw voorkeur. Het maakt voor ons niet uit welk merk het is. Jij kiest, wij regelen de financiering.

Onze expert

Raymond van der Ree

010 808 2605

raymond.vanderree@beequip.nl

Raymond van der Ree is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Kun je alleen Scania leasen bij Beequip?

Nee. Beequip is een onafhankelijke leasemaatschappij. Het maakt dus niet uit welk merk jouw voorkeur heeft. Jij mag de keuze maken welk vrachtwagenmerk het beste bij jouw onderneming past.

Scania leasen: een financiering op maat

Bij Beequip helpen we je graag met de aanschaf van jouw nieuwe aanwinst. Als een Scania vrachtwagen voor jouw onderneming de best passende keuze is. Dan kun je op Beequip rekenen voor de financiering. Wij snappen dat jouw vrachtwagen precies bij jouw wensen moet passen, waardoor wij de keuze aan jou overlaten. Dus of je nou een Scania, MAN of DAF leasen wil. Bij Beequip krijg je de financiering, afgestemd op jouw wensen.

Waarom een Scania truck leasen en niet kopen?

Investeringen zoals het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte truck voor je bedrijf, kan een aanslag zijn op de bedrijfskas. Dat is logisch, maar het is ook mogelijk deze aanslag te beperken. Door middel van leasen kun je elke maand een klein bedrag van de Scania truck aflossen in plaats van alles in een keer te moeten betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je wat meer financiële zekerheid behouden. Zo help je je bedrijf groeien.

Wat kost een Scania leasen bij Beequip?

De kosten van een Scania leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de Scania die je wilt leasen en de kenmerken van de lease. De kosten van de Scania worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat dit in een keer betaald moet worden. Verder zal je wanneer je een lease afsluit een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen. Je kunt ook hier de kosten voor je Scania lease berekenen.

Scania leasen als starter

Ook als starter kun je bij Beequip terecht. Want wij vinden dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. We begrijpen dat je als starter  nog geen jaarcijfers hebt, en dus vaak nergens terecht kan voor een Scania lease. Bij Beequip dus wel. Meer weten over de voorwaarden? Neem een kijkje op deze blog: leasen zonder jaarcijfers: bij Beequip geen probleem.

Gebruikte Scania leasen

Bij Beequip hebben we kennis van het materieel waar je mee werkt waardoor je ook (jong) gebruikte Scania vrachtwagens leasen kunt. We snappen dat dit vaak een slimme keuze kan zijn, omdat de waarde van een nieuwe vrachtwagen snel daalt. Kies je voor een tweedehands Scania vrachtwagen, dan is ‘de kop er af’ en zal de waarde alleen maar minder snel gaan dalen vanaf het moment dat jij de nieuwe eigenaar wordt. Dit scheelt in de maandprijs. Je kunt deze maandprijs ook alvast berekenen in de leasecalculator: ook voor een gebruikte Scania.

Klantverhaal

Rijschool Hoogvliet

“Vooral in deze tijd van corona is niemand bereikbaar, de bank geeft niet thuis. Dus ik belde Beequip en binnen twee dagen was het geregeld. Ik was zo blij dat het allemaal was gelukt.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Scania vrachtwagen leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een Scania vrachtwagen leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben en wat het verschil tussen de leasevormen is.

Wat is financial lease?

Wil je graag een Scania vrachtauto leasen en wil je dat het op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de vrachtwagen bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de truck wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de vrachtwagen. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een Scania vrachtwagen leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational lease de beste keuze. Bij een operational lease huur je de vrachtwagen namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de truck. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de vrachtwagen bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al een Scania vrachtwagen hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je truck tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de vrachtwagen kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de truck, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Of je nou een Scania, DAF of ander transportmerk leasen wilt. Je kunt voor ieder merk bij Beequip terecht. Jij kiest, wij regelen de financiering. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast vrachtwagens kun je bij ons ook trailers leasenvuilniswagens leasen of ander zwaar materieel. We helpen je graag.