Rups graafmachine leasen?

Jij kiest, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Rupsgraafmachine leasen voor je bedrijf?

Met jouw volgende rupsgraafmachine kom je over elk terrein. Hitachi of Caterpillar, heb jij voorkeur? Wij niet. Daarom kunnen we je altijd van onafhankelijk advies voorzien. Een rupsgraafmachine gaat lang mee en is behoorlijk waardevast. Daarom gaat onze voorkeur vaak uit naar gebruikt materieel: daar is de kop al vanaf en dat scheelt in de maandlasten.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de rupsgraafmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

​Rups graafmachine leasen: jij kiest, wie financieren

Of je nu gaat voor een gebruikte Liebherr​ of een nieuwe Komatsu, voor de lease oplossing kun je bij Beequip terecht. ​Bij het grondverzet is graven vanzelfsprekend. Heb je er zelf een rupsgraafmachine, wil je er één huren of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met een van de Lease Officers van Beequip te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materieel en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een maatwerk oplossing voor maken. ​

Een rups graafmachine financieren doe je bij Beequip. Door de equipment first aanpak heb je snel de lease offerte binnen.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en LeaseBack​

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Wij kopen jouw materieel en jij leaset het terug voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de rit is het materieel gewoon van jou.

Klant verhaal

De Vries & van de Wiel

“Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, een nieuwe aanpak of manier van werken waardoor wij als bedrijf onderscheidend zijn en blijven. De samenwerking met Beequip & Next Rental laat goed zien dat het anders kan, ook in onze branche.”

Bekijk het nieuwsbericht!