Machine leasen
voor recycling

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Alles wat we kunnen doen om het milieu te ontzien is waardevol. Maart de fikse investeringen die daarvoor nodig zijn, zijn soms niet te betalen zijn. Daar heeft BEEQUIP een passende oplossing voor. Gebruikt of nieuw, wij weten een passende oplossing voor jouw recycling machine.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het recycling materieel wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranenbouwmachinesafvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

RECYCLING MATERIEEL LEASEN OF FINANCIEREN

Bij BEEQUIP willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van jouw materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Daarmee vinden we de beste financiering voor jouw bedrijf. Dan kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever recycling materieel leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

​​

SHREDDER LEASEN: VERSNIPPEREN MET EEN DIAMOND Z 4000 OF EEN DOPPSTADT 3060

Het recyclebare materiaal verkleinen is een standaard handeling bij het recyclen. Welk materiaal verwerk jij? Dat bepaalt voor een groot deel welke versnipperaar je nodig hebt. Dat hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Een shredder financieren is maatwerk. In alle situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de BEEQUIP te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken. ​

 

BREKER FINANCIEREN

Is jouw werk in de groeve of werk je met steen of steenachtig materiaal? Dan kun je zo maar eens op zoek zijn naar een breker of vergruizer. Heb je voorkeur? Sandvik, Metso of PowerScreen? Welke je ook kiest, wij helpen je met de juiste financieringsoplossing. Een of veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van een of meerdere brekers? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Voor innovaties met ander materieel of robots bijvoorbeeld. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

​CHIPPER LEASEN

Is hout je passie? Dan ben je dagelijks met een chipper op weg. Of zeg jij houtversnipperaar? Hakselaar dan? Bel in ieder geval vandaag nog met onze lease officer voor de financiering.

​Ben jij in de markt voor een chipper? Recycling materieel leasen we graag voor je. Bel vandaag nog met een van onze lease officers. Een Chipper leasen doe je bij BEEQUIP!

 

SCHEIDER OF ZEEFMACHINE FINANCIEREN

​Voor elke vorm van recycling onmisbaar. Verzamelen, sorteren en naar soort scheiden. Met een machine gaat dat zoveel beter dan met de hand. Een stuk gezonder ook! Het is goed om te weten dat BEEQUIP je graag bijstaat met de beste financieringsoplossing. Alles op basis van het materieel. Financial of operational lease, precies waar jouw voorkeur ligt. Liever een gebruikte zeefmachine? Meestal vinden we dat een goed idee, dan is de kop er al af. En dat scheelt weer in de maandelijkse kosten.

 

VUILNISWAGEN OF PERSCONTAINER FINANCIEREN

Afvalverwerking is materieel intensief. Daarom willen wij van BEEQUIP je graag helpen met de beste financieringsoplossing denkbaar. Zonder maanden naar de jaarcijfers van de afgelopen decennia te kijken. Jouw materieel, de waarde ervan en jouw plannen ermee interesseren ons meer. Zo gaan we met steeds meer partijen in zee. Het lukt vrijwel altijd. Lees meer over de mogelijkheden van het leasen van afvalverwerkingsmachines.

 

​BEEQUIP DOET MEER DAN RECYCLING MATERIEEL LEASEN

Recycling materieel leasen doe je via BEEQUIP. Het lukt vrijwel altijd en snel door de unieke equipment first aanpak. Maar we stoppen niet bij enkel het recycling materieel. Heb je ook een trailer nodig voor het vervoer van jouw zeefmachine? Wees gerust. Daarvoor hanteren we dezelfde aanpak als bij het recycling materieel. Equipment first! De enige, juiste manier. Waar wacht je dus op? Bel vandaag nog met onze lease officer!

Klant verhaal

Milieuservice Hoeksche Waard

“Al tijdens het eerste gesprek met Marc merkten we dat BEEQUIP een hele andere aanpak heeft dan traditionele financieringspartijen,” zegt Lowes. “Waar banken met name kijken naar het verleden van een bedrijf, kijkt BEEQUIP vooral naar de toekomst.”

Bekijk het nieuwsbericht!