Reachtruck leasen

Jij weet welk materieel je nodig hebt,
wij zorgen voor de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een reachtruck leasen voor je bedrijf?

Veel bedrijven hebben een reachtruck, zowel klein als groot een onmisbare machine. Als je een reachtruck nodig hebt dan zit je bij Beequip goed.

Wij snappen dat hoge investeringskosten niet altijd op het goede moment komen. Het leasen van een reachtruck kan daarom de oplossing zijn. Nieuwe of gebruikte reachtruck: wij hebben altijd de allerbeste oplossing voor je. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de lease-oplossing. We bekijken hoe je de reachtruck wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Gebruikte reachtruck leasen?

Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers, maar nemen we de waarde van de reachtruck als uitgangspunt. Dat is onze equipment-first aanpak. Onze experts bepalen eenvoudig de waarde van het materieel dat je wil aanschaffen, waardoor ook gebruikt materieel in aanmerking kan komen voor een lease. Zo kun je flink besparen op de maandlasten, omdat bij een gebruikte reachtruck de kop er al af is. 

Hoe snel kan ik een reachtruck leasen?

Bij Beequip kan een financiering binnen 72 uur geregeld zijn. Wij werken namelijk simpel, flexibel en snel. We snappen dat je snel duidelijkheid wil wanneer je een gebruikte reachtruck op het oog hebt, en dat je snel moet handelen als ondernemer.

Wat kost een reachtruck leasen?

De kosten van een reachtruck leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de reachtruck die je op het oog hebt en de kenmerken van de lease. Een gebruikte reachtruck leasen is bijvoorbeeld goedkoper dan een nieuwe reachtruck. De kosten van de reachtruck worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat dit in een keer betaald moet worden. Verder zal je wanneer je een lease afsluit een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen. Als je al een specifiek model op het oog hebt, kun je ook online alvast de leaseprijs berekenen in onze leasecalculator.

Waarom een reachtruck leasen en niet kopen?

Het kan slim zijn om voor het leasen van een reachtruck te kiezen als je de reachtruck in een keer wil betalen, maar in maandelijkse termijnen. Zodat je wat financiële speelruimte behoudt. Zo kun je andere investeringen blijven doen waardoor je bedrijf kan groeien. Bovendien kan je dan met het beste equipment aan de slag, zonder dat je er eerst lang voor hoeft te sparen.

Toyota reachtruck of Linde reachtruck leasen?

Het merk van de reachtruck die jij wil aanschaffen maakt voor ons niet uit. Jij kiest en wij regelen de financiering. Wij zijn een onafhankelijke partij die jouw onderneming graag verder helpt met het beste merk voor jouw bedrijf.

Klantverhaal

Heftruckservice De Vlieger B.V.

“Dankzij Beequip krijgen onze bij ons veel sneller wat ze zoeken. Onlangs nog meldde een van onze klanten zich voor een viertal vorkheftrucks.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Reachtruck leasen: wat zijn de leasevormen?

Wil je een reachtruck leasen? Dan zijn er drie financieringsvormen waar je gebruik van kunt maken.

Wat is financial lease?

Er kan worden gekozen voor financial lease. Bij deze financiële lease overeenkomst, wordt Beequip juridisch eigenaar van de reachtruck. De lessee is dan de economische eigenaar. Tijdens het leasecontract blijft het materiaal op de balans van de onderneming staan en kun je erop afschrijven. Aan het einde van het contract, wordt de lessee ook juridisch eigenaar van de reachtruck.

Wat is operational lease?

Ook operational lease is een mogelijkheid. Bij deze leasevorm komt het juridisch en economisch eigendom van de reachtruck bij Beequip te liggen. Voor de lessee geeft dit het voordeel dat het equipment niet op de balans verschijnt; hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk. Na de leaseperiode is verlenging vaak mogelijk, een andere mogelijkheid is dat de lessee de reachtruck koopt.

Wat is sale & lease back?

En dan is er nog de sale & lease back-methode. Hierbij verkoop je jouw machine aan ons en lease je hem vervolgens terug. Hierdoor kun je als bedrijf werkkapitaal vrijmaken voor groei. Bij deze leasevorm komt de reachtruck op jouw balans te staan en gaat de juridische eigendom na het einde van het leasecontract ook opnieuw over op de lessee.

Service van Beequip

Heb je interesse om een gebruikte of nieuwe reachtruck te leasen? Bij Beequip werken we simpel, flexibel en snel. Door onze equipment first aanpak is er veel meer mogelijk. Heb je goed plan? Dan zeggen wij zelden nee.

Je kunt bij ons ook een heftruck leasen, zijlader leasen of ander materieel. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Dan kun je contact opnemen met ons, we helpen je graag!