Personenbusje leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Personenbusje leasen voor je bedrijf?

Een personenbusje kopen kan een flinke investering zijn. Met lease kun je een nieuw of gebruikt personenbusje aanschaffen en deze in termijnen betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je meer financiële zekerheid behouden. Een personenbusje leasen is daarom vaak een verstandige keuze voor jouw onderneming.

Onze expert

Mark Goris

010 8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Waarom leasen in plaats van een personenbusje kopen?

Zo houd je meer financiële speelruimte over, en kun je tegelijkertijd ook andere investeringen blijven doen. Zo kan je bedrijf blijven groeien. Daarom kan leasen een verstandige keuze zijn voor je onderneming.

Lease personenbus

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de aanschafprijs van de personenbus en de looptijd van de lease.  Aan het einde van de leaseperiode kan de personenbus volledig jouw eigendom zijn, alleen betaal je met leasen in termijnen.

Hoe snel kun je een personenbus leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Als alles soepel verloopt, kun jij binnen 72 uur al met je personenbusje de weg op.

Gebruikte personenbusje leasen?

De keuze voor een nieuwe of gebruikte personenbus leasen is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikt materieel geen optie is voor lease. Dit is een misvatting, we moedigen dit juist aan! Want een gebruikte personenbus leasen scheelt ontzettend in de maandlasten, en een jong gebruikte personenbusje gaat vaak nog jaren mee.

Personenbus kopen en in termijnen betalen?

Een personenbus kopen doe je niet elke dag. Misschien is het voor jouw onderneming wel gunstig om de personenbus in termijnen te betalen. Dat kan eenvoudig geregeld worden bij Beequip. Bereken je leaseprijs om te zien wat je per maand zou gaan betalen wanneer je de kosten liever wil spreiden.

Waarom een personenbus leasen bij Beequip?

Of je nou voor een Iveco personenbusje of een Renault personenbusje gaat. Beequip zorgt ervoor dat de financiering binnen no time is geregeld. Het maakt voor ons niet uit welk merk je kiest, of wat voor type personenbusje jij op het oog hebt. Als je maar de personenbusje aanschaft die het beste bij de wensen van jouw onderneming past. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze en geven je onafhankelijk advies.

Klantverhaal

Rebro Transport

“Alles was binnen 1 dag geregeld en zo hadden wij weer de liquide middelen om ons bedrijf te laten groeien.”

Lees hier het klantverhaal -->

Personenbusje leasen: wat zijn de leasevormen?

Welke leasevormen zijn er? Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest de personenbusje wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het transport wilt worden.

Financial lease

Een personenbusje leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het voertuig en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het transportmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de personenbusje.

Operational lease

Als je de personenbusje juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je het transportmiddel van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van het voertuig worden. Wil je het wegtransport na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back

Heb je een aantal personenbusjes of ander wegtransport en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie transportmiddelen tijdelijk aan Beequip zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je het transport gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Een personenbusje leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van leasen je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen personenbusje leasen, maar ander materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasenheftrucks leasen en trailers leasen.