Paardenvrachtwagen leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Paardenvrachtwagen leasen voor je bedrijf?

Bij Beequip hebben we kennis van de sector, en weten we wat materieel waard is. Hierdoor is er veel meer mogelijk. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt, is een lease simpel, flexibel en snel geregeld.

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de paardenwagen en de looptijd van de lease. Zo kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. En aan het einde van de leaseperiode kan de paardenvrachtwagen volledig jouw eigendom zijn.

Onze expert

Raymond van der Ree

010 808 2605

raymond.vanderree@beequip.nl

Raymond van der Ree is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Waarom een paardenvrachtwagen leasen?

Wanneer je besloten hebt dat je een paardenvrachtwagen wil aanschaffen voor je bedrijf, dan weet je dat dit een aanslag op de bedrijfskas is. Veel ondernemers kiezen dan voor het huren van een paardenvrachtwagen. Maar als je de vrachtwagen vaak gebruikt is dat eigenlijk zonde van het kapitaal dat je daar aan kwijt bent. In  zo’n geval is leasen een uitkomst.

  • Je verspreid de kosten hiermee namelijk over maandelijkse termijnen;
  • Je houdt geld over om andere investeringen te doen;
  • Je wordt direct economisch eigenaar van de paardenvrachtwagen;
  • Aan het einde van de leaseperiode kun je volledig eigenaar van de paardenvrachtwagen zijn.

Wat kost een paardenvrachtwagen leasen?

De kosten van een vrachtwagen leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de vrachtwagen en de kenmerken van de lease. De kosten van de paardenvrachtwagen die je op het oog hebt, worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat je dit in één keer moet betalen. Dit kan een groot voordeel zijn voor jouw onderneming. Verder zal je een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen.

Tweedehandse paardenvrachtwagen leasen?

Bij Beequip hebben ze kennis van het materieel waar je mee werkt waardoor ook (jong) gebruikte paardenvrachtwagens een optie zijn voor lease. Door te kiezen voor gebruikt materieel heb je namelijk een stuk lagere maandlasten, omdat hier de kop al af is. Een slimme keuze dus voor je bedrijf. En dat terwijl een jong gebruikte paardenvrachtwagen meestal nog uitstekend werk levert. Het is dan ook hierom dat we bij Beequip het leasen van gebruikte vrachtwagens juist aanmoedigen. Zo houd je namelijk geld over om andere investeringen te doen en te blijven groeien.

Hoe snel kan ik een paardenvrachtwagen leasen?

We begrijpen het ondernemerschap bij Beequip, en weten dat je soms snel moet handelen. Een lease kan daarom bij ons binnen 72 uur geregeld zijn. Zo kun je die gebruikte paardenvrachtwagen direct gaan ophalen en er mee aan de slag gaan. Je kunt bij ons online je lease aanvragen en alvast de benodigde documenten aanleveren. Maar als je liever wil bellen is dat ook geen probleem. We helpen je graag met een financiering op maat, afgestemd op de wensen van jouw onderneming.

Klantverhaal

ALP leaset de eerste BMC truck in Nederland

“We werken nog niet zo lang samen met Beequip maar het eerste gevoel is goed. Beequip is lekker vlot, dat werkt, zeker in de transportwereld, heel fijn.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Paardenwagen leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een paardenvrachtwagen leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben en wat het verschil tussen de leasevormen is.

Wat is financial lease?

Wil je graag een paardenvrachtauto leasen en wil je dat het op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de vrachtwagen bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de truck wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de vrachtwagen. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een paardenvrachtwagen leasen, maar deze juist niet op de balans hebben staan? Dan is operational lease de beste keuze. Bij een operational lease huur je de vrachtwagen namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de paardentruck. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de vrachtwagen bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al een paardenvrachtwagen hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je truck tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de vrachtwagen kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de truck, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Of je nou een paardenvrachtwagen, paardentrailer of ander wegtransportmiddel leasen wil.  Je kunt voor bijna alles bij Beequip terecht. Jij kiest, wij regelen de financiering. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op, of bereken online je leaseprijs. Je kunt ons ook altijd vragen om advies.

Naast vrachtwagens kun je bij ons ook vuilniswagens leasen, heftrucks leasen, hoogwerkers leasen of ander zwaar materieel dat valt binnen onze 14 equipmentklassen. We helpen je graag.