Beequip stelt voor: Sales Officer

Job Maliepaard

De kans dat je Job wel eens hebt gesproken is vrij groot, want 9 van de 10 keer is hij degene die onze algemene lijn opneemt. “Goeiemorgen, Beequip. U spreekt met Job Maliepaard.” Zijn rol als vraagbaak voor klanten, brokers en leveranciers begint vaak met deze zin. Klanten de aandacht geven die ze verdienen geeft hem veel plezier in zijn werk.

"Voor vrijwel elke situatie kunnen we snel met een slimme oplossing komen, want onder de juiste voorwaarden is bijna alles mogelijk. Dat uitgangspunt waarderen klanten enorm, merk ik."

Job Maliepaard, Sales Officer bij Beequip

Job, is dat klantcontact de reden dat je voor Beequip koos?

“Bij vorige werkgevers heb ik de processen sinds de crisis zien veranderen: meer naar binnen gekeerd, minder aandacht voor klanten. Bij Beequip staat de klant echt op één. Dat komt niet alleen omdat we een kleinere en flexibelere organisatie zijn. Het is ook een keuze. De manier waarop we klanten bedienen past bij me, dus om je vraag te beantwoorden: dat is zeker één van de redenen geweest voor mijn keuze voor Beequip. Mijn rol als vraagbaak voor klanten, brokers en leveranciers voelt als een tweede huid.”

 

Kun je voor de klanten vertellen wie die persoon is die ze aan de telefoon krijgen?

“Ik ben 38 jaar en woon dichtbij het mooiste stadion van Nederland, de Kuip. Ik ben gek op mijn zoontje van negen en daarnaast hou ik van koken en auto’s. Van Feyenoord gaat mijn hart sneller kloppen. Ik ben nog steeds zo trots als een pauw op het kampioenschap van afgelopen seizoen. Ik woon sinds 13 jaar in Rotterdam en de “geen woorden maar daden” mentaliteit past heel erg bij me. Dat is trouwens waarom ik me bij Beequip snel op mijn gemak voelde sinds ik in mei hier ben begonnen, die mentaliteit delen we.”

 

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van Beequip?

“Dat is zonder twijfel onze kennis van equipment en van de ontwikkelingen op het gebied van leasing. Klanten zijn bij ons daardoor veel sneller met hun aanvraag geholpen. Materieel op waarde schatten? Voor ons is het gesneden koek. Voor vrijwel elke situatie kunnen we snel met een slimme oplossing komen, want onder de juiste voorwaarden is bijna alles mogelijk. Dat uitgangspunt waarderen klanten enorm, merk ik. Met onze kennis, snelheid en flexibiliteit onderscheiden we ons.”

 

Wat voorspel je voor de toekomst?

“Ik denk dat we het nog drukker gaan krijgen. De economie trekt aan en het MKB staat aan de vooravond van het maken van een gigantische inhaalslag. Dankzij de lage rente blijft leasen een goeie manier voor middelgrote en kleine bedrijven om liquiditeit te creëren of te behouden. Wij ontvangen ze met open armen.”