Beequip stelt voor: Lease Officer

Cor Telleman

Jaren geleden rolde Cor de logistieke- en vervoerssector in. De afgelopen 11 jaar werkte hij bij een producent van vrachtwagens. In juni 2017 maakte hij de overstap naar Beequip. “Het vertrouwen om over nieuwe oplossingen na te denken spreekt me enorm aan.”

“Vanwege de jarenlange ervaring van onze Lease Officers kunnen we het materieel op waarde schatten en zo een maatwerk aanbod doen. Zo kunnen we producten en oplossingen bieden die anderen niet kunnen of willen.”

Cor Telleman, Lease Officer

Was het wennen, de overstap naar Beequip?

“Qua werkzaamheden wist ik wel wat ik kon verwachten, vanwege mijn achtergrond. Maar ik zie vooral grote verschillen met mijn vorige werkgevers. Bij Beequip is elke dag anders. Ik werk in een dynamische omgeving in een jonge organisatie. We zijn als bedrijf voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor onze klanten. Ook onze eigen processen worden continu aangescherpt. Er is veel ruimte om dingen te bedenken en uit te rollen. De korte lijntjes binnen en buiten de organisatie en de snelheid waarmee we kunnen schakelen zijn voor mij bewijs dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Als Lease Officer logistics & road transport kan ik jouw favoriete equipment denk ik wel raden.

“Het is heel gaaf om te zien wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is met ‘standaard’ vrachtwagens. Zeker als ik het vergelijk met toen ik net in deze wereld begon. Maar eerlijk gezegd – mijn favoriete equipment is stiekem een mooie racefiets.”

Dat is nog eens een stuk equipment wat in de schuur past.

“Klopt, in de zomer breng ik mijn tijd het liefst op de racefiets door. Als het weer minder wordt, staat mijn mountainbike klaar voor offroad routes.”

Welke ontwikkelingen zie je in de transportsector?

“De markt trekt aan na de crisis. De sector krijgt het weer drukker na de zware jaren. Groei is soms ook moeilijk in Nederland vanwege het tekort aan chauffeurs. Wel zie ik een toenemende behoefte aan equipment.”

Wat is hierin de toegevoegde waarde van Beequip?

“Vanwege de jarenlange ervaring van onze Lease Officers kunnen we het materieel op waarde schatten en zo een maatwerk aanbod doen. Zo kunnen we producten en oplossingen bieden die anderen niet kunnen of willen.”

Kom in contact met lease officer

Cor Telleman

Cor Telleman is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.