Beequip stelt voor: Lease Officer

Cor Telleman

Jaren geleden rolde Cor de logistieke- en vervoerssector in. Voordat hij bij Beequip aan de slag ging werkte hij 11 jaar lang bij een producent van vrachtwagens. Inmiddels is hij al weer 4 jaar in dienst bij Beequip. “Het vertrouwen om over nieuwe oplossingen na te denken spreekt me enorm aan.”

“Vanwege de jarenlange ervaring van onze Lease Officers kunnen we het materieel op waarde schatten en zo een maatwerk aanbod doen. Zo kunnen we producten en oplossingen bieden die anderen niet kunnen of willen.”

Cor Telleman, Lease Officer

Inmiddels ben je al 4 jaar in dienst bij Beequip, hoe bevalt het?

“Toen ik startte wist ik qua werkzaamheden wel wat ik kon verwachten, vanwege mijn achtergrond. Maar al snel zag ik grote verschillen met mijn vorige werkgevers. Bij Beequip is elke dag anders. Ik werk in een dynamische omgeving in een jonge organisatie. We zijn als bedrijf voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor onze klanten. Ook onze eigen processen worden continu aangescherpt. Er is veel ruimte om dingen te bedenken en uit te rollen. De korte lijntjes binnen en buiten de organisatie en de snelheid waarmee we kunnen schakelen zijn voor mij bewijs dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De afgelopen 4 jaar zijn uitstekend bevallen, ik zit hier echt op mijn plek.”

Als Lease Officer logistics & road transport kan ik jouw favoriete equipment denk ik wel raden.

“Het is heel gaaf om te zien wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is met ‘standaard’ vrachtwagens. Zeker als ik het vergelijk met toen ik net in deze wereld begon. Als favoriete equipment zou ik een bijzondere vrachtwagen kiezen, bijvoorbeeld een kraanauto. Het mooiste vind ik om voor onze klanten een maatwerk oplossing te vinden voor een speciale vrachtwagen. Maar eerlijk gezegd – mijn favoriete equipment is stiekem een mooie racefiets. In de zomer breng ik mijn tijd het liefst op de racefiets door. Als het weer minder wordt, staat mijn mountainbike klaar voor offroad routes.”

Welke ontwikkelingen zie je in de transportsector?

“Ik zie een grote ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid. Groene alternatieven nemen enorm toe in de transportsector. Ik verwacht dat hier in de komende jaren echt een versnelling in komt. Bij Beequip vinden wij verduurzaming heel belangrijk, vandaar ook dat wij vooraan in de rij staan bij duurzame ontwikkelingen. Zo financieren wij sinds kort elektrische bedrijfswagens en energieopslagsystemen.”

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van Beequip?

“Vanwege de jarenlange ervaring van onze Lease Officers kunnen we het materieel op waarde schatten en zo een maatwerk aanbod doen. Zo kunnen we producten en oplossingen bieden die anderen niet kunnen of willen.”