14 juni 2018

PersberichtBeequip en Knab Crowdfunding slaan de handen ineen

14 juni 2018

Beequip en Knab Crowdfunding gaan de samenwerking aan. Samen met twee andere partners – NPEX en Ebury - wordt de komende periode een platform ontwikkeld met verschillende financieringsoplossingen voor het MKB.

Beequip is als equipment lease specialist aangesloten. Via het platform gaan we onze operational lease, financial lease en sale en lease back aanbieden. Omdat onze lease specialisten equipment experts zijn kunnen we materieel als uitgangspunt van onze leaseoplossingen nemen. 'Equipment first', noemen we dat. Hierdoor kunnen we vaak net die stap extra zetten t.o.v. traditionele financiers.

“Wij helpen het MKB met financiering voor nieuw maar vooral gebruikt materieel. Daar is ‘de kop al af’ qua waardevermindering en dat maakt het een goede investering. Ook hebben we oplossingen om je bestaande bedrijfsmiddelen te gelde te maken.” - Peter Loef, partner en medeoprichter Beequip

Het nieuwe platform zal het MKB financieringsoplossingen bieden via equipment leasecrowdfundinguitgifte van aandelen en obligaties en groeifinanciering voor het afdekken van export en valutarisico. Vanuit Beequip zijn we blij om op deze manier ons steentje bij te dragen en het MKB duurzaam en goed passend van financiering te voorzien. We hebben veel zin in de samenwerking met KNAB, Ebury en NPEX.

 

Meer weten over deze samenwerking? Lees het persbericht.

 

Meer weten over onze leaseoplossingen? Neem contact op.