Beequip home
Bereken je lease
Blog

Leasen

1 November 2021

Nieuwe ontwikkeling binnen Beeport: het salesdashboard

Salesdashboard

Developers binnen Beequip hebben de afgelopen maanden met succes gewerkt aan een nieuw project: het salesdashboard binnen Beeport staat live! Dit dashboard helpt dealers & handelaren die namens Beequip leaseoplossingen aanbieden aan hun klanten, om op elk moment van de dag te weten hoe hun aanvragen verlopen, in welke stap van de funnel hun klanten zich bevinden en meer. In deze blog vertellen we je meer over deze nieuwe feature.

Beeport: direct aan tafel zaken doen met je klant

Beeport is het online portaal van Beequip waarin tussenpersonen zoals dealers & handelaren van zwaar materieel zelf een leaseprijs kunnen berekenen voor hun klanten en hen direct een offerte kunnen aanbieden. Zo kunnen ondernemers snel geholpen worden aan een passende financieringsoplossing. Als gebruiker van Beeport doe je direct aan tafel zaken met je klant, kun je aanvragen snel indienen en heb je altijd overzicht in je persoonlijke dashboard van de acties rondom een lease.

Beeport is steeds in ontwikkeling doordat feedback van gebruikers zo snel mogelijk geïmplementeerd wordt. Daardoor is het gebruiksgemak groot: zo zijn dealers en handelaren altijd op de hoogte van welke klantchecks automatisch goedgekeurd kunnen worden. Dit ‘groen licht’ wordt gegeven op basis van de data systemen die Beequip heeft gekoppeld aan het portaal. Wat echter nog niet mogelijk was in het portaal was om al deze data in een duidelijk overzicht te kunnen zien: een salesdashboard.

Salesdashboard geeft veel inzicht in eigen data

Het salesdashboard is nu beschikbaar in Beeport om een overzicht te geven aan de gebruikers van al hun sales data. Hier kunnen ze zien:

  • In welke status van de aanvraag de klant zich bevindt
  • Waar in de salesfunnel klanten zich bevinden
  • Om welke redenen klanten geen gebruik wilden maken van het gedane voorstel
  • Wat de gebruiker aan fee heeft verdiend
  • En: hoeveel lopende leasecontracten zij hebben uitstaan op dit moment en wanneer deze eindigen

Met het salesdashboard krijgen gebruikers veel inzichten in hun eigen data. Zo wordt het onder andere makkelijker om te zien waar het fout kan lopen in de deal en hoe ze dit in de toekomst kunnen minimaliseren.

Een duidelijk overzicht van alle deals

Om dit dashboard te bouwen hebben developers bij Beequip zich de afgelopen maanden ingezet om al de data die zich op ons platform bevindt te verzamelen. Een uitdaging hier was de data zo goed mogelijk weer te geven zodat de brokers en dealers & handelaren een mooi, maar vooral duidelijk overzicht hebben van hun deals. Ook werken de developers interactief samen met dealers en handelaren om feedback te kunnen implementeren en het dashboard te blijven verbeteren.

Wil je ook apps bouwen voor onze klanten? Bekijk dan onze vacatures hier, of schrijf je in voor de Hackweek!

Chris Verkleij

Sales Officer

Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring