Leasebedrijf Beequip steekt hart onder de riem van de grondverzetsectorJohn de Bever draagt nieuw lied op aan de grondverzetters van Nederland

10 februari 2020

Het is geen toeval dat John de Bever vlak voor carnaval met een typisch feestnummer komt over de grondverzetsector. Het is een hart onder de riem voor al die ondernemers die de gevolgen ondervinden van de problemen rond PFAS en stikstof. De Bever: "Die mannen en vrouwen krijgen het al maandenlang stevig voor hun kiezen. Ik hoop dat mijn nieuwe nummer ze toch weer even een glimlach bezorgt."

Grondverzet kijkt naar de toekomst

De problemen in de sector zijn nog allesbehalve opgelost, zo blijkt ook uit de woorden van Arnold Tuytel, een van de gezichten van het landelijk bouwprotest en aanwezig bij het verrassingsconcert. "De problemen rond PFAS, stikstof en de woningmarkt in het algemeen zijn taai. De sector moet hard knokken, maar we blijven ook ondernemers in hart en nieren: samen met Grond in Verzet kijken we vooruit naar de toekomst. En dat John aandacht besteedt aan het grondverzet? Dat is goud!"

Beequip begrijpt wat je beweegt

Het concert is georganiseerd door Beequip. De leasemaatschappij voor zwaar materieel maakt leasen voor het MKB simpel, flexibel en snel onder het motto 'Beequip begrijpt wat je beweegt’.

Terugkijken?

De dag is natuurlijk vastgelegd op foto en film. Reportages van de dag kun je ook terugkijken via:

Bekijk hier de clip:

https://www.youtube.com/watch?v=0LOm8rSEA1U

Bekijk hier de making-of:

https://www.youtube.com/watch?v=9DtqxhuZ8Xw&t=2s

Bekijk hier de preview:

https://www.youtube.com/watch?v=_9V6jS9imPk

Bekijk hier de foto's: