Beequip home
Bereken je lease
Blog

Materieel

Grondverzet

10 Februari 2020

Leasebedrijf Beequip steekt hart onder de riem van de grondverzetsector met nummer John de Bever

John de Bever

Het is geen toeval dat John de Bever vlak voor carnaval met een typisch feestnummer komt over de grondverzetsector. Het is een hart onder de riem voor al die ondernemers die de gevolgen ondervinden van de problemen rond PFAS en stikstof. De Bever: "Die mannen en vrouwen krijgen het al maandenlang stevig voor hun kiezen. Ik hoop dat mijn nieuwe nummer ze toch weer even een glimlach bezorgt."

Grondverzet kijkt naar de toekomst

De problemen in de sector zijn nog allesbehalve opgelost, zo blijkt ook uit de woorden van Arnold Tuytel, een van de gezichten van het landelijk bouwprotest en aanwezig bij het verrassingsconcert. "De problemen rond PFAS, stikstof en de woningmarkt in het algemeen zijn taai. De sector moet hard knokken, maar we blijven ook ondernemers in hart en nieren: samen met Grond in Verzet kijken we vooruit naar de toekomst. En dat John aandacht besteedt aan het grondverzet? Dat is goud!"

Beequip begrijpt wat je beweegt

Het concert is georganiseerd door Beequip. De leasemaatschappij voor zwaar materieel maakt leasen voor het MKB simpel, flexibel en snel onder het motto 'Beequip begrijpt wat je beweegt’.

Terugkijken?

De dag is natuurlijk vastgelegd op foto en film. Reportages van de dag kun je ook terugkijken via:

Play video

De videoclip

Job Maliepaard

Sales Officer

Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring