Beequip home
Bereken je lease
Blog

Beequip

28 Februari 2023

Grootste alternatieve financier Beequip sluit 2022 af met voortzetting groeitrend

grootste alternatieve financier

2022 was voor de hele wereld een jaar vol met innovaties, uitdagingen en verrassingen. Ondanks de hoge inflatie, de energiecrisis, stijgende rentes en een onzekere markt hebben we afgelopen jaar veel ondernemers kunnen helpen aan gebruikt en nieuw equipment. Als grootste alternatieve financier in Nederland sluit Beequip dan ook het jaar af met 735 miljoen euro aan leasecontracten voor het midden- en kleinbedrijf in de boeken.

Afgelopen jaar hebben we als bedrijf mooie stappen mogen maken op de internationale markt. “Het buitenlandse groeipotentieel wat betreft leasing op zware kranen, werkschepen, containers en havenmaterieel, blijkt groot. Producenten en Europese verhuurders weten ons goed te vinden door onze Europese dekking op dit soort materieel”, aldus Peter Loef, co-founder en partner Beequip.

“Onze groei is zelfs in het roerige jaar 2022 geaccelereerd; we zijn blij dat we met ons gedreven team zoveel ondernemers helpen groeien.”
Joris Linders
co-founder en partner Beequip

In een jaar waarin de noodzaak van de energietransitie van alle kanten nu echt merkbaar is geworden, hebben we ook bij Beequip deze verschuiving duidelijk kunnen voelen: “We hebben in 2022 meer ervaring opgedaan met het financieren van elektrisch materieel, niet alleen op transport gebied maar ook in grondverzet, hoogwerkers en energieopslag systemen. We voorzien dit een verdere vlucht nemen,” vertelt Giel Claes, co-founder en partner Beequip.

Groeien doen we samen
Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring