Beequip Broker Event: The sky is the limit

30 april 2019

In Utrecht ontvingen we vorige week tijdens ons Broker Event onze brokerpartners en we kijken terug op een heel geslaagde middag. De tussenpersoon die onze leaseoplossingen voor zwaar materieel onder de aandacht brengen bij mkb-ondernemers werden door Beequip op de hoogte gebracht over recente ontwikkelingen. Ook kregen zij een korte crash course van onze equipment experts over welke mogelijkheden er zijn voor het leasen van machines in de verschillende klassen zwaar materieel, zoals containers, havenmaterieel en vrachtwagens.

Tijdens het evenement werden de Beequip Broker Awards uitgereikt. Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars! Als afsluiter werd het thema ‘the sky is the limit’ letterlijk in de praktijk gebracht en ging de hele groep indoor skydiven. Bekijk hier de foto’s terug van het geslaagde evenement.

Ben jij financieel tussenpersoon en wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden die Beequip biedt voor jouw klanten? Neem dan contact op met Eva Herrenauw: eva.herrenauw@beequip.nl