Beequip home
Bereken je lease
Blog

Beequip

Sponsoring

22 Juli 2021

Beequip & Sparta Rotterdam: bewegen samen naar de top

Beequip en sparta

Beequip en Sparta Rotterdam gaan opnieuw een samenwerking aan voor het komende Eredivisie seizoen. Beequip zal voor het derde seizoen op rij te vinden zijn in het hoogste segment sponsoren van Sparta Rotterdam. Hiermee krijgt het partnership van Beequip en de Kasteelclub een nieuw hoofdstuk, waar beide partijen erg blij mee zijn.

“De afgelopen jaren hebben we als scale-up sterk ingezet op exposure. Nu ons bedrijf sterk gegroeid is en ook in de markt bekend is, kiezen we ervoor om (nog) meer in te zetten op het meenemen van (potentiële) relaties naar de wedstrijden op Het Kasteel. We kijken er naar uit om samen in een sportieve sfeer te genieten van de wedstrijden en de ambiance. En natuurlijk hopen we dat Sparta Rotterdam de sterke resultaten van het afgelopen seizoen kan evenaren.” vertelt Peter Loef, co-founder van Beequip. Het Rotterdamse bedrijf heeft als missie om ondernemers te helpen ondernemen. En biedt daarom het MKB equipment lease oplossingen voor (gebruikt) zwaar materieel, op een gemakkelijke, flexibele en snelle manier.

Ook Dave van der Meer is enthousiast over de verlenging van de samenwerking. “Het is fantastisch om te zien dat bedrijven die verbonden zijn aan Sparta Rotterdam, succesvol ondernemen. In het geval van Beequip is dit extra bijzonder, aangezien zij sinds zij betrokken zijn bij Sparta Rotterdam, zijn gegroeid tot grootste alternatieve financier van Nederland. Inmiddels heeft Beequip 3.000 Nederlandse MKB-bedrijven aan financiering geholpen en sinds kort gaat de equipment lease specialist ook de grens over. We hopen natuurlijk de samenwerking voor langere tijd voort te kunnen zetten en met onze eigen unieke propositie, het opleiden van eigen jeugd, samen met Beequip verder te stijgen naar grote hoogte. Op naar de top, op z’n Spartaans!”

sparta rotterdam

Spelers van Sparta Rotterdam met zwaar materieel.

Sparta en beequip

Job Maliepaard

Sales Officer

Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring