Beequip nieuwe sponsor van NAC Breda

17 juli 2020 - 2 minuten lezen

Beequip heeft zijn steun uitgesproken voor de Bredase voetbalclub NAC. Vanaf aankomend seizoen zal Beequip fysiek in het stadion aanwezig zijn om wedstrijden van de voetbalclub te bezoeken en zal de leasemaatschappij ook zichtbaar zijn op boarding in het stadion. Giel Claes van Beequip: “We zijn trots om onze naam te verbinden aan NAC, de Parel van het Zuiden: een club met ambitie, dat past bij ons.”

Hoe de voetbalwereld eruit gaat zien vanaf de start van het seizoen van de eerste divisie op 28 augustus zal nog even de vraag blijven. Maar dat Beequip een sportieve seizoensstart maakt staat als een paal boven water: in de eerste divisie verbindt zij zich aan het Brabantse NAC. In de Eredivisie (start op 12 september) blijft Beequip verbonden als co-sponsor aan het Rotterdamse Sparta, thuisstad van het bedrijf.

Ambitie in uitdagende tijden

Het sponsorschap van NAC is een weloverwogen keuze van Beequip. Giel licht toe: “Het is een uitdagende tijd voor veel ondernemers, dat horen wij dagelijks terug van onze klanten. Maar het is ook een tijd waarin écht ondernemerschap heel zichtbaar is. Die ambitie en dat knokken, dat past bij Beequip.” Om zichtbaar te zijn als partij die begrijpt wat de ondernemers beweegt en topprestaties toejuicht sloot Beequip zich eerder al aan als co-sponsor van Sparta: een samenwerking die uitstekend bevalt. Giel: “Bij Sparta hebben we geleerd dat sport een perfect platform is voor Beequip om meer zichtbaarheid te krijgen aan onze doelgroep en zo ons merk meer exposure te geven. We zijn gaan onderzoeken hoe we dit nog verder kunnen uitbouwen en zijn uitgekomen bij NAC.”

Avondje NAC

Het contract met NAC is in ieder geval getekend voor aankomend seizoen: 2020-2021 en houdt in dat de Beequipper’s met relaties de wedstrijden van de Bredase trots gaan bezoeken. Daarnaast is Beequip zichtbaar in het stadion door middel van boarding. Giel: “We kijken erg uit naar ons eerste ‘avondje NAC’ als sponsor. Daarnaast hopen we natuurlijk dat het vertrouwde stadiongevoel, de sfeer en het netwerken, op korte termijn weer op een veilige manier terug kunnen keren in de Nederlandse voetbalstadions.”

Over Beequip

Beequip is een innovatieve fintech scale-up voor het financieren van (gebruikt & nieuw) zwaar materieel in de bouw, infra, agri en logistieke sector. Wij helpen het MKB groeien en begrijpen wat ondernemers beweegt.