Beequip home
Bereken je lease
Blog

Beequip

Sponsoring

23 Juli 2020

Beequip intensiveert samenwerking met Sparta Rotterdam: van broek- naar mouwsponsor

Van broek naar mouwsponsor

De samenwerking tussen de Rotterdamse partijen Beequip en Sparta bevalt zo goed, dat voor dit seizoen (2020/2021) het sponsorship wordt uitgebreid. Beequip zal in plaats van op de broek, op de mouw van de tenues van Sparta Rotterdam zichtbaar zijn. Ook wordt het Sparta Stadion voorzien van meer Beequip exposure rondom het veld. “Ondanks het onverwachte einde van de competitie kijken we terug op een geslaagd eerste seizoen als co-sponsor. Dat smaakte duidelijk naar meer”, licht Beequip’s co-founder Peter Loef toe.

De Rotterdamse scale-up Beequip is sinds vorig seizoen als co-sponsor betrokken bij Sparta Rotterdam. "Sparta is voor ons een club die staat voor beweging en ambitie. Hun missie om te groeien, op de Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’-manier, sprak ons direct aan omdat we ons er in herkennen en besloten wij onze bedrijfsnaam te verbinden aan de broek van Sparta Rotterdam."

Handen ineen in uitdagende tijden

Hoewel het voetbalseizoen 2019/2020 niet verliep volgens verwachting, kijkt Beequip terug op een vruchtbaar eerste jaar. Loef: “We hebben de wedstrijden van Sparta ultiem kunnen inzetten door sport, entertainment en zakelijk te combineren samen met onze klanten. Daarnaast is sport een perfect platform gebleken om meer zichtbaarheid te krijgen bij onze doelgroep en zo ons merk meer exposure te geven.”

“Het is een uitdagende tijd, dat horen we dagelijks terug van onze klanten. Voor het MKB zijn wij altijd open. Via kanalen als Sparta hopen we met deze boodschap een grote doelgroep te bereiken om zo veel Nederlandse ondernemers te kunnen helpen met hun ambities en uitdagingen.”
Peter Loef
mede-oprichter

Die zichtbaarheid is belangrijker dan ooit in tijdens als deze, waarin veel ondernemers het lastig hebben. “Het is een uitdagende tijd, dat horen we dagelijks terug van onze klanten. Voor het MKB zijn wij altijd open. Via kanalen als Sparta hopen we met deze boodschap een grote doelgroep te bereiken om zo veel Nederlandse ondernemers te kunnen helpen met hun ambities en uitdagingen.”

“Vanaf het allereerste contact met Beequip is de relatie ontzettend goed”, vertelt Dave van der Meer. “Beide partijen matchen door hun sterke ambitie en drive en dan benoemen wij direct de sleutel die heeft geleid tot het intensiveren van de overeenkomst. Concreet zijn wij hartstikke trots dit mooie bedrijf volgend seizoen op de mouw van onze tenues terug te zien en zien wij er naar uit met nog meer herkenbaarheid voor Beequip op Het Kasteel te werken aan elkaars toekomst.”

Terug bij Sparta op Het Kasteel

Beequip kijkt uit naar de start van het Eredivisie seizoen op Het Kasteel en hoopt de inmiddels vertrouwde stadionbezoeken dan weer te kunnen hervatten. “Op een veilige manier natuurlijk”, benadrukt Loef. “Maar het gezellige stadiongevoel, de sfeer en het netwerken op de tribune bij Sparta, hopen we snel weer te kunnen ervaren.”

Over Beequip

Beequip is een innovatieve fintech scale-up voor het financieren van (gebruikt & nieuw) zwaar materieel voor de bouw, infra, agri en logisitieke sector. Wij helpen het MKB groeien en begrijpen wat ondernemers beweegt.

Job Maliepaard

Sales Officer

Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring