Meer mogelijk voor leasen van elektrische bedrijfswagens

Beequip en Mobility Service bundelen hun krachten

30 augustus 2021 - 2 minuten lezen

Mobility Service - de grootste EV-expert in Nederland - en Beequip - de snelgroeiende lease specialist voor zwaar materieel in Nederland - gaan de krachten bundelen. Gezamenlijk willen zij de financiering van elektrische bedrijfswagens toegankelijker maken voor ondernemers. Met deze commerciële samenwerking breiden Beequip en Mobility Service hun dienstverlening richting de klant verder uit.

De elektrische bedrijfswagen wint bij de Nederlandse ondernemers terrein van de variant op brandstof. Deze opmars is te danken aan verbeteringen zoals snellere laadtijden, een betere actieradius en een breder aanbod. Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en is er een financieel voordeel omdat ondernemers sinds 15 maart 2021 tot 5.000 euro aanschafsubsidie krijgen op elektrische bedrijfswagens. Bij de aanschaf van (elektrische) bedrijfswagens is er steeds meer vraag naar lease als financieringsvorm. Mobility Service en Beequip stimuleren deze ontwikkeling van elektrificatie en verduurzaming graag en willen ondernemers helpen, door de drempel van de aanschaf van elektrische bedrijfswagens te verlagen. Dit doen zij door het aanbieden van verschillende lease-oplossingen, op een gemakkelijke manier.

“Als één van de eerste aanbieders van operationele lease van elektrische personenauto’s kunnen we onze klanten met deze samenwerking nu ook prima financial lease voor bedrijfswagens aanbieden. Hiermee kunnen we gezamenlijk nog harder werken aan de broodnodige transitie van fossiele brandstof naar elektrificatie van ons wagenpark.”

Paul Harms, algemeen directeur van Mobility Service

Een lease voor iedere wens

Beide bedrijven vinden elkaar in deze gezamenlijke missie, zij hebben namelijk beiden expertise omtrent (elektrische) bedrijfswagens en zijn in het aanbod van lease-oplossingen complementair aan elkaar. Mobility Service blinkt uit in full service operational lease, wat een geschikte leasevorm blijkt voor ondernemers die graag geheel ontzorgd willen worden.

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel, en biedt voor leasen van (elektrische) bedrijfswagens veelal financial lease. Dit is een passende financiering voor ondernemers die graag het materieel op eigen balans willen hebben staan. Met de commerciële samenwerking voegen Beequip en Mobility Service de expertises rondom de verschillende leasevormen samen en willen zij klanten nog beter van dienst zijn, door altijd de meest optimale leasevorm te kunnen bieden op basis van de voorkeuren van de ondernemer.