Online portal Beeqport financiert nu al 2 miljoen aan equipment

20 november 2018

Sinds de livegang op 12 september is er in de online aanvraagportal van Beequip voor tussenpersonen en dealers al voor 2 miljoen euro aan equipment gefinancierd. Binnen 2 maanden hebben we via BEEPORT veel ondernemers snel blij kunnen maken met MKB financiering. Beequip maakt hiermee in korte tijd een passende equipment financiering mogelijk zodat klanten makkelijker kunnen groeien. BEEPORT is door Beequip zelf ontwikkeld en dient als online aanvraagportal waar dealers en tussenpersonen zelf direct een leaseaanvraag kunnen doen.

Een trekker, touringcar of hoogwerker voor jouw klant leasen, dat kan nu dus nóg makkelijker bij Beequip. Ook voor de andere equipmentklassen van Beequip biedt Beeport oplossingen. Een kraan of container kun je dus ook in Beeport kwijt voor het aanvragen van MKB financiering.

MKB Equipment Lease

Veel ambitieuze en snelgroeiende bedrijven in het MKB kunnen investeringen in materieel niet zelf bekostigen. Beequip onderscheidt zich door groei mogelijk te maken voor het MKB door het aanbieden van leaseoplossingen voor de bouw, infra, agri en logistieke sector.

Lease gebruikt

Door de vergaande kennis van het materieel is Beequip in staat ook gebruikt materieel te financieren. Hier is de kop al af en dat scheelt dus in de kosten. Maar je kunt ook denken aan Sale & Lease Back: de klant heeft het equipment al in zijn bezit en verkoopt het aan Beequip om het vervolgens terug te leasen. Zo maak je makkelijk geld vrij om investeringen te doen.

Beeport

Ben je tussenpersoon of dealer? Met Beeport kun je namens je klant snel een aanvraag indienen voor het leasen van zwaar materieel. Jouw persoonlijke dashboard geeft in één oogopslag overzicht van je acties. Daarnaast kunnen overeenkomsten digitaal worden ondertekend, dat is niet alleen handig en veilig, maar ook nog eens heel snel.

Ook een aansluiting op Beeport? Als tussenpersoon of dealer kun je makkelijk een account aanmaken en aan de slag: klik hier om je in te schrijven voor Beeport.

"Binnen 2 maanden hebben we via Beeport veel MKB-ondernemers snel blij kunnen maken."

Meer weten over onze leaseoplossingen?
Neem contact op.