Beequip home
Bereken je lease
Blog

Beequip

7 Januari 2019

Beequip financiert ruim €240 miljoen aan materieel in 2018

Beequip financiert 240 miljoen

Knallend het jaar uit! In 2018 heeft Beequip een flinke groei doorgemaakt. Het allerbelangrijkste: de motor van de Nederlandse economie, het MKB, konden we laten groeien met ruim €240 miljoen aan financieringen in divers zwaar materieel.

Waarom vinden we dat zo belangrijk? Veel ambitieuze en snelgroeiende bedrijven in het MKB kunnen investeringen in materieel niet zelf bekostigen. Terwijl ze het equipment nodig hebben om verder te kunnen groeien en geen ‘nee’ te hoeven zeggen tegen een opdracht. Zoals Coen Rameau van Rameau Fijnprofileren, lees hier hoe hij met een tweede schranklader geen klus meer hoeft over te slaan.

2.120 machines

In totaal hebben we voor 2.120 machines leaseoplossingen kunnen bieden aan ondernemers in Nederland. We konden hen onder andere helpen met het leasen van wegtransport, leasen van kranen, leasen van containers, leasen van heftrucks, en leasen van equipment in de maritieme sector. Aan onze 14 equipmentklassen hebben we zelfs een 14e toegevoegd: sorteermachines. Zo kunnen we nog meer ambitieuze bedrijven helpen groeien.

Terugblik

Dat Beequip niet stil zat in 2018 is duidelijk. In april verhuisden we naar ons nieuwe kantoor, meer dan 2 keer de oppervlakte van ons oude kantoor. Dat was nodig omdat we in de 2018 maar liefst 27 nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen, met hen is ons team ruim verdubbeld. Mede dankzij de uitbreiding van ons IT team hebben we eind van de zomer BEEPORT gelanceerd: onze online lease aanvraagportal voor tussenpersonen en dealers. In het laatste kwartaal heb je ons waarschijnlijk voorbij horen komen op de radio met onze VERHIP-campagne. Ook hebben we afgelopen jaar 440 nieuwe klanten kunnen bedienen, daar zijn we heel blij mee.

2019

Na een korte adempauze op 1 januari staat het team van Beequip in de startblokken om in 2019 net zo hard te gaan knallen als vorig jaar. We kijken ernaar uit je weer te spreken. We denken graag met je mee over wat jouw onderneming nodig heeft om te kunnen groeien. Misschien heb je dat al in huis: je huidige materieel vloot kan in aanmerking komen voor Sale- en Lease Back. Zo maak je kapitaal vrij voor investeringen. Wat je doel ook is, wij zijn altijd bereikbaar: neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Job Maliepaard

Sales Officer

Deel dit artikel
Lees verder
Bekijk alles

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuws, producten en activiteiten rondom Beequip.

We vinden jouw privacy belangrijk. Lees onze privacyverklaring