Beequip doorbreekt de grens van 100 miljoen productie

4 juli 2018

Beequip MKB Equipment Lease groeit als kool. Met een nieuw kantoor en een fiks uitgebreid personeelsbestand. Maar waar het echt om gaat is dat we 100 miljoen aan nieuwe leases in de eerste zes maanden van 2018 hebben verstrekt voor het MKB. De business bestuivers jagen het MKB aan.

Gebruik van bedrijfsmiddelen is tegenwoordig veel belangrijker dan eigendom en biedt het MKB mogelijkheden om kapitaal vrij te maken/houden.

Leaseoplossingen

Beequip levert waar het MKB behoefte aan heeft. Snelle, efficiënte leaseoplossingen voor zwaar rollend materieel (equipment) in 13 sectoren. Door middel van operational Lease, financial lease en sale en lease back kan het MKB groeien en behoudt of vergroot het zelfs het bedrijfskapitaal.

Equipment First

Met onze ‘equipment first’ methode kunnen we gebruikt equipment leasen en vaak net die extra stap maken om flexibele oplossingen te bieden. Onze lease experts hebben echt verstand van equipment omdat ze zelf uit de sector komen. Deze kennis zetten wij in bij het beoordelen van lease aanvragen en financieringsvraagstukken om zo tot de best passende oplossing te komen. Daarbij wordt eerst gekeken naar het equipment. Als dat een gunstige (rest)waarde en levensloop heeft en helpt om de aanvrager te laten groeien, kunnen wij altijd een leaseoplossing vinden.

Over Beequip

Beequip is in 2015 opgericht door Giel Claes, Peter Loef en Joris Linders omdat zij materieelkennis miste in de toenmalige leasemarkt. Het drietal had bij de oprichting al flink wat lease en equipment ervaring met o.a. posities bij Pon Holdings en ABN AMRO Lease. Het doel van Beequip is om het MKB – de motor van de Nederlandse economie – te laten groeien. We noemen onszelf daarom business bestuivers.

Meer weten over onze leaseoplossingen? Neem contact op via 010-340 08 44 of mail info@beequip.nl