Mobiele kraan
leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Simpel en snel een mobiele kraan leasen?

Zoek jij een mobiele kraan, mobiele telescoopkraan, mobiele torenkraan of mobiele draadkraan? Om deze aan te schaffen zijn grote investeringen nodig. Al deze mobiele kranen kun je snel en eenvoudig financieren door middel van lease. Het mooie aan leasen is dat je zelf mag bepalen welk merk en type je kiest en via welke leverancier je dit bestelt.

Door te kiezen voor leasen, houd je liquide middelen vrij om andere investeringen te kunnen doen. Bijvoorbeeld in mensen en systemen in plaats van materieel. Bovendien kun je bij Beequip voordelig een lease afsluiten als je kiest voor het leasen van gebruikt materieel in plaats van nieuw. Daarnaast zetten wij voor jou het materieel op de eerste plaats, net zoals je zelf waarschijnlijk doet. Jouw jaarrekening is van minder belang, omdat de mobiele kraan dient als onderpand voor de financiering. Zo profiteer je van de beste financieringsoplossing voor de mobiele kraan passend bij jouw situatie.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen,
bouwmachinesafvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

Krijg jij kippenvel als je een statige kraan ziet zwenken met een schitterende zonsopkomst op de achtergrond? Niet iedereen snapt dat. Beequip wel. Want wij zijn gek van machines, net als jij.

Wat zijn de voordelen van een mobiele kraan leasen bij Beequip?

Of jij nu een telescoopkraan wilt leasen of een draadkraan wil vervangen, je zou zeggen: om een kraan te kopen kun je ook het geldbedrag dat je nodig hebt lenen. Dat klopt natuurlijk. Het is maar net waar je je zelf prettiger bij voelt: vraag je een lening aan, dan heeft een financier garantie nodig of een onderpand. Bij leasen is de kraan zelf het onderpand. Jouw jaarverslag is van minder belang en het draait echt om jouw transportmiddel. Dat is sowieso waar we bij Beequip sterk in zijn: equipment expertise.

Mobiele kraan leasen: kennis van materieel is essentieel

Onze experts kennen het materieel waarmee je werkt en hebben net als jij diesel door hun aderen stromen. Daarom weten ze precies de waarde ervan en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we een passend financieringsaanbod maken, ook voor gebruikt mobiele kranen. Het voordeel daarvan is dat ‘de kop er al af is’ en daarom de maandlasten voordeliger zijn. Hoe dat precies werkt lees je in ons artikel: Waarom tweedehands leasen?

Voor elke mobiele kraan een passende leaseoplossing

Hoe hoger hoe beter? Een mobiele kraan financieren is maatwerk. Wij maken graag een voorstel voor de lease van jouw nieuwe of gebruikte:

  • Mobiele telescoopkraan
  • Mobiele torenkraan
  • Mobiele draadkraan

Zodat jij je gewoon bezig kunt houden met wat je leuk vindt: heien, dreggen of heisen.

“Ik heb het altijd vreemd gevonden dat leasemaatschappijen bijna geen gebruikt materieel financieren. Beequip is wel echt een koploper daarin.”

Lees het klantverhaal

Kies de leasevorm die bij jou past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikte of nieuwe mobiele kranen is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Financial Lease

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt.
Lees meer over financial lease

Operational Lease

Bij operational lease huur je het object van de leasemaatschappij, die het object dan weer van de leverancier koopt.
Lees meer over operational lease

Sale- en Lease Back

Sale- en lease back is een variant van lease waarbij een object wordt verkocht door de onderneming aan Beequip om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased.
Lees meer over Sale- en Lease Back

Service van Beequip

Een mobiele kraan, of ieder ander type kraan leasen, doe je bij Beequip! Naast mobiele kranen leasen, kun je ook ander materieel leasen bij Beequip. Je kunt bij ons onder andere grondverzet leasen, heftrucks leasen en graafmachines leasen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van leasen voor jouw onderneming? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek over de opties voor jouw onderneming en adviseren je! Je kunt op onze website ook direct een offerte aanvragen.