Mobiele graafmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Mobiele graafmachine leasen voor je bedrijf?

Heb jij voorkeuren? Vast wel! Jij hebt vast wel nagedacht over een specifiek merk en type mobiele graafmachine.

Geef jij de voorkeur aan een gebruikte JCB JA145W of een nieuwe Wacker Neuson EW65 leasen? ​Welk merk en type je ook kiest, je zult aangenaam verrast zijn door de aanpak van Beequip bij de lease van mobiele graafmachines. Ons gesprek gaat over jouw bedrijf, jouw business en natuurlijk de rol van de mobiele graafmachine daarin. Dat is de kern van onze Equipment First-aanpak: het maakt dan ook niet uit welk merk of type jouw voorkeur heeft. Nieuw of gebruikt. Alles kan. Wij denken dat een beetje ervaring een goede keuze is. Zo is de grootste afschrijving alvast gedaan.

​Het is geruststellend om te weten dat Beequip niet stopt bij het financieren van alleen maar de mobiele graafmachine. Ook al het andere materieel kunnen we meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trailer om je graafmachine te vervoeren.

Onze expert

Rik van Hal

06 2837 6809 010 340 0844

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Welke leasevormen zijn er voor een mobiele graafmachine?

Nieuwe machines en gebruikte machines kun je bij Beequip op diverse manieren financieren. Bij ons profiteer je van unieke lease-oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw onderneming. Bekijk onze leasevormen hieronder en bepaal welke vorm mogelijk fiscaal voordeel oplevert voor jouw onderneming.

Financial lease

Een mobiele graafmachine leasen en deze op de balans krijgen, kan met een financial lease. Het juridisch eigendom komt bij deze leasevorm bij Beequip te liggen en ondertussen blijft jouw onderneming economisch eigenaar. Is het leasecontract afgelopen? Dan ben jij volledig eigenaar van de mobiele graafmachine. Tot die tijd staat de mobiele graafmachine op de balans van je onderneming, waardoor je erop kunt afschrijven. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee. 

Operational lease

Operational leasen is voor jou ideaal als je een mobiele graafmachine wil leasen, zonder deze op de balans te krijgen. Hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk. Bij deze leasevorm is Beequip zowel juridisch als economisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode heb je een optie tot het kopen van de mobiele graafmachine. 

Sale & lease back

Is jouw materieel prima in orde, maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vast zit, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en lease back oplossing. Wij kopen jouw mobiele graafmachine en jij leaset het terug voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de rit is het materieel gewoon van jou.

Klant verhaal

De Vries & van de Wiel

“Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, een nieuwe aanpak of manier van werken waardoor wij als bedrijf onderscheidend zijn en blijven. De samenwerking met Beequip & Next Rental laat goed zien dat het anders kan, ook in onze branche.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Service van Beequip

Wil jij een mobiele graafmachine leasen? Dat doe je natuurlijk bij Beequip! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek over de opties voor jouw onderneming en adviseren je! Je kunt via onze leasecalculator ook direct een offerte aanvragen.

Naast mobiele graafmachines leasen, kun je ook ander materieel leasen bij Beequip. Je kunt bij ons onder andere een mobiele kraan leasen, heftrucks leasen en andere type graafmachines leasen.