VERHIP!

LEASE EEN MOBIELE GRAAFMACHINE BIJ BEEQUIP

Wil jij een nieuwe of gebruikte mobiele graafmachine? Bij BEEQUIP willen we je graag helpen met de financiering. We vinden het namelijk mooi als jij groeit!

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de mobiele graafmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Rik van Hal

06 2837 6809 010 340 0844

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

EEN GEBRUIKTE JCB JS145W OF EEN NIEUWE YANMAR B75W LEASEN?

​Je zult aangenaam verrast zijn door de aanpak van BEEQUIP. Ons gesprek gaat over jouw bedrijf, jouw business en de rol van de mobiele graafmachine daarin natuurlijk. Dat is de kern van onze Equipment First aanpak: het maakt dan ook niet uit welk merk of type jouw voorkeur heeft. Nieuw of gebruikt, met wielen of rupsen. Alles kan. Wij denken dat een beetje ervaring een goede keuze is. Zo is de grootste afschrijving alvast gedaan.

​Het is geruststellend om te weten dat BEEQUIP niet stopt bij het financieren van alleen maar de mobiele graafmachine. Ook al het andere materieel kunnen we meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trailer om je graafmachine te vervoeren.

 

​KAPITAAL VRIJMAKEN MET SALE- EN LEASEBACK

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Wij kopen jouw materieel en jij leaset het terug voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de rit is het materieel gewoon van jou.

 

Klant verhaal

De Vries & van de Wiel

“Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, een nieuwe aanpak of manier van werken waardoor wij als bedrijf onderscheidend zijn en blijven. De samenwerking met BEEQUIP & Next Rental laat goed zien dat het anders kan, ook in onze branche.”

Bekijk het nieuwsbericht!