Mini graafmachine

​Nieuwe of gebruikte minigraver leasen

De naam minigraver doet anders vermoeden, maar wat een kracht hebben die minigravers. Of je nu geulen voor kabels graaft of in zeer kleine ruimtes moet werken, een minigraver is een absolute topper!

Wil jij jouw volgende minigraver leasen? Dan helpen wij je hier graag bij. Het is onze missie om jouw bedrijf te laten groeien door de beste financieringsoplossing te bieden.

​Bij Beequip werken we met het ‘equipment first’ principe. Wil je een minigraver leasen? Dan kijken we eerst naar de waarde van de minigraver. Wij geloven dat een financieringsoplossing mogelijk is zonder wekenlang jouw jaarcijfers te analyseren. We kijken liever vooruit. Naar jouw minigraver en jouw plannen ermee. Dat is de basis voor onze lease offerte.

JBC of Kubota ​Minigraver leasen?

Beequip heeft geen banden met dealers of fabrikanten. Wij werken merk-onafhankelijk. Dit maakt het makkelijk om jou te steunen in de keuze die je maakt. Merk, nieuw of tweedehands, alles is goed. Jij kiest en wij regelen de financiering. We willen je natuurlijk ook altijd adviseren, wanneer je graag met ons samen een weloverwogen keuze maakt.

Gebruikte of nieuwe minigraver leasen?

​Een mini graafmachine financieren is maatwerk. Bij Beequip stemmen we de lease dan ook af op de waarde van de minigraver die jij wil aanschaffen. Niet op de jaarcijfers van je onderneming. Zo is er veel meer mogelijk. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook gebruikte minigravers leasen, en ook bij ons terecht als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Wij vinden namelijk dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen. 

Service van Beequip

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over minigravers leasen? Of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Niet alleen voor minigravers leasen, ben je bij Beequip aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook bulldozers leasen, wielladers leasen, ander type graafmachines leasen of ander materieel binnen onze 14 equipmentsectoren.