​Nieuwe of gebruikte mini graafmachine financieren

De naam minigraver (ook wel minigraafmachine) doet anders vermoeden, maar wat een kracht hebben die minigravers. Of je nu geulen voor kabels graaft of in zeer kleine ruimtes moet werken, een minigraver is een absolute topper!

Wil jij jouw volgende minigraver leasen? Dan helpen wij je hier graag bij. Het is onze missie om jouw bedrijf te laten groeien door de beste financieringsoplossing te bieden.

​Bij Beequip werken we met het ‘equipment first’ principe. Wil je een minigraver leasen? Dan kijken we eerst naar de waarde van de minigraver. Wij geloven dat een financieringsoplossing mogelijk is zonder wekenlang jouw jaarcijfers te analyseren. We kijken liever vooruit. Naar jouw minigraver en jouw plannen ermee. Dat is de basis voor onze lease offerte.

​Mini graafmachine leasen: ​Kubota of JCB?

Beequip heeft geen banden met dealers of fabrikanten. Wij werken merk-onafhankelijk. Dit maakt het makkelijk om jou te steunen in de keuze die je maakt. Merk, nieuw of tweedehands, alles is goed. Een gebruikte minigraafmachine is vaak voordeliger en, omdat de graafmachines lang meegaan, uitstekend geschikt om in een lease oplossing aan te schaffen.

​Een mini graafmachine financieren doe je bij Beequip. Praat met een van onze experts, je hebt dan zeer snel een op jouw bedrijf passende lease offerte binnen. Wij werken snel en vakkundig. ​

Een mini graafmachine financieren

​Een mini graafmachine financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met een van onze experts!​ Het gesprek gaat dan vooral over jouw minigraver. Niet over je jaarcijfers. Het materieel vinden wij het belangrijkste. ​

Let op: met een minigraver mag je niet de snelweg op. Dus hoe vervoer jij jouw graafmachine van A naar B? Laat je dit doen, verzorgt een bekende dit of ben je ook in de markt voor een geschikte truck om de graafmachine te vervoeren? Anders kun je altijd bij ons aankloppen.

Alle soorten materieel kunnen we meenemen. Dat is onze ‘jij kiest, wij financieren’ aanpak. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

Service van Beequip

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over minigravers leasen? Of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Niet alleen voor minigravers leasen, ben je bij Beequip aan het juiste adres. Ook met onder andere kranen leasen en bouwmachines leasen, helpen we je graag!