​Nieuwe of gebruikte mini graafmachine financieren

Als wij een mini graafmachine zien dan vinden we het altijd wat vertederend. Maar wat een kracht hebben die minigravers! Of je nou geulen voor kabels graaft of in zeer beperkte ruimtes moet werken, een mini graafmachine is een absolute topper!

Wil jij jouw volgende mini graafmachine financieren? Dan willen wij je graag helpen daarbij. Het is onze missie om jouw bedrijf te laten groeien door de beste financieringsoplossing te bieden.

​Bij Beequip werken we met het equipment first principe. We kijken eerst naar de waarde van de mini graafmachine. Wij geloven dat een financieringsoplossing ook mogelijk is zonder wekenlang jouw jaarcijfers te analyseren. We kijken liever vooruit. Jouw minigraver en jouw plannen ermee. Dat is de basis voor onze lease offerte.

 

​Mini graafmachine leasen: ​Kubota of JCB?

Beequip heeft geen banden met dealers of fabrikanten. We werken merk onafhankelijk. Dat maakt het makkelijk om jou te steunen in de keuze die je maakt. Merk, nieuw of tweedehands, alles is goed. Een gebruikte mini graafmachine is vaak voordeliger. En omdat de graafmachines lang meegaan uitstekend geschikt om in een lease oplossing aan te schaffen.

​Een mini graafmachine financieren doe je bij Beequip. Praat met een van onze experts, je hebt dan zeer snel een op jouw bedrijf passende lease offerte binnen. Wij werken snel en vakkundig. ​

 

Een mini graafmachine financieren

​Een mini graafmachine financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met een van onze experts!​ Het gesprek gaat dan vooral over jouw minigraver. Niet over je jaarcijfers. Het materieel vinden wij het belangrijkste. ​

Nou is het nadeel van zo’n mini graafmachine dat je er niet echt mee de snelweg op kan. Dus hoe vervoer jij jouw graafmachine? Laat je dat doen, verzorgt een bekende dit of ben je ook in de markt voor een geschikte truck om de graafmachine te vervoeren? Ook dan kunnen we je helpen.

Alle soorten materieel kunnen we meenemen. Dat is onze ​jij kiest, wij financieren aanpak. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

Meer weten over het financieren van een minigraafmachine?

Neem contact op met
Rik van Hal