Op zoek naar materieel? Bekijk onze voorraad

Metaalbewerkingsmachine
leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Neem contact op

Metaalbewerkingsmachine leasen voor je bedrijf?

Draaibank, freesmachine, kantbank of snijmachine leasen? Het bewerken van metaal doet men al sinds het begin der tijden. De eerste draaibank dateert zelfs uit de tijd van de Egyptenaren.

Die Egyptische draaibank is misschien íets te oud voor een lease oplossing, maar wij van Beequip willen jou als ondernemer de mogelijkheid bieden om een nieuw maar ook een gebruikt bewerkingscentrum in een lease oplossing te gieten. Onze specialisten en partners kennen de metaalbewerkingsmachine(s) waar jij mee werkt en zetten dit vooraan in de financieringsoplossing.

Metaalbewerkingsmachine leasen met Beequip

We bekijken welk materiaal je wilt gaan bewerken, welke opties de machine heeft en wat dit betekent voor de waarde ervan. Hier baseren wij de lease offerte op, niet op je jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Hoe snel kun je een metaalbewerkingsmachine leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen vinden we vaak een goede oplossing. Het verlaagt de investering en een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig lang genoeg mee. ​

Financiering voor je machine bij Beequip

​Of je nu gaat frezen met een DMG Mori CMX70, een Mazak VCN-530C of een Hartford 5A-65E maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat je machinepark aan vervanging of uitbreiding toe is. Dan zijn wij er voor je. Wij willen je helpen groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om jouw volgende machine te financieren. Jij kiest, wij financieren.

Kapitaal vrijmaken met sale- en lease back?

Is jouw machinepark prima in orde, maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Het kapitaal dat nu in je materieel ‘vast zit’, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Dat geeft ruimte voor fantastische innovaties. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Gebruikte of nieuwe metaalbewerkingsmachine leasen bij Beequip

Voor het leasen van een nieuwe of gebruikte machine is een flexibele oplossing nodig. Afgestemd op de groei van jouw onderneming. Op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte of nieuwe draaibank, freesbank, kantbank of snijmachine? Een machine leasen via Beequip kan bijna altijd!

Metaalbewerkingsmachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een metaalbewerkingsmachine leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat houdt financial lease in?

Wil je graag een metaalbewerkingsmaterieel leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van het materieel bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je equipment. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat houdt operational lease in?

Wil je een metaalbewerkingsmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van het materieel. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat houdt sale- en lease back in?

Als je zelf al een metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale- en lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je géén standaard draaibank, freesbank, kantbank, snijmachine of andere metaalbewerkingsmachine, ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken!

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Niet alleen met bouwmachines leasen, maar ook bij onder andere landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen kunnen wij je helpen.