Metaalbewerkingsmachine
leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Metaalbewerkingsmachine leasen voor je bedrijf?

Het aanschaffen van een metaalbewerkingsmachine is een flinke investering. Hierom stellen ondernemers vaak de aankoop uit. Dat is zonde. Want wanneer je ervoor kiest een metaalbewerkingsmachine te leasen, kun je als onderneming blijven innoveren zonder financiële zekerheid te verliezen.

Met leasen betaal je een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode. Aan het einde van de leaseperiode kun je volledig eigenaar van de metaalbewerkingsmachine zijn. Bovendien is een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen geen enkel probleem. Jij kiest, en wij regelen de financiering. Leasen heeft dus veel voordelen ten opzichte van kopen of huren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een metaalbewerkingsmachine leasen bij Beequip?

Leasen bij Beequip is simpel, flexibel en snel. Dit is mogelijk omdat we de lease op jouw machine baseren, en niet op jouw jaarcijfers van de afgelopen jaren. We bekijken welk materiaal je wilt gaan bewerken, welke opties de machine heeft en wat dit betekent voor de waarde ervan. Zo is er veel meer mogelijk. Beequip gaat dus verder waar de bank stopt.

​En of je nu gaat frezen met een DMG Mori CMX70, een Mazak VCN-530C of een Hartford 5A-65E maakt voor ons niet uit. Wij snappen het ondernemen, en zijn er voor je. zodat jij kunt blijven groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om jouw volgende machine te financieren.

Hoe snel kun je een metaalbewerkingsmachine leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. We snappen namelijk dat je er vaak snel bij moet zijn, wanneer je een metaalbewerkingsmachine aanschaffen wil. Kies je voor een lease bij Beequip, kun je dus snel handelen. Zo kun je de concurrentie voor blijven. En als onderneming blijven groeien.

Gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen?

Veel ondernemers weten niet dat een gebruikte metaalbewerkingsmachine ook een optie is voor lease. Sterker nog, bij Beequip moedigen we dit juist aan! Een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen vinden we vaak een goede oplossing, omdat dit ervoor zorgt dat de kosten van de investering een groot stuk lager zijn. En een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig een lange tijd mee. ​Zo kun je voor lage maandlasten met een mooie machine aan de slag. Dus ben je op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte draaibank, freesbank, kantbank of snijmachine? Wij baseren de lease op de waarde van de machine, en niet op jouw jaarcijfers. Dus heb je minder goede jaren achter de rug, of ben je een starter. Geen zorgen. Tegen een goed plan zeggen we zelden nee.

Welke metaalbewerkingsmachine wil je leasen?

Je kunt bij ons veel verschillende soorten metaalbewerkingsmachines leasen. Zoals:

Staat jouw metaalbewerkingsmachine er niet tussen? Geen probleem. Bovenstaande is slechts een greep uit de metaalbewerkingsmachines die mogelijk zijn voor een lease. Bereken vrijblijvend je leaseprijs in de leasecalculator of neem contact met ons op. Dan gaan we het voor je regelen.

Metaalbewerkingsmachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een metaalbewerkingsmachine leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat houdt financial lease in?

Wil je graag een metaalbewerkingsmaterieel leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van het materieel bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je equipment. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat houdt operational lease in?

Wil je een metaalbewerkingsmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van het materieel. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat houdt sale- en lease back in?

Als je zelf al een metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale- en lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je geen standaard draaibank, freesbank, kantbank, snijmachine of andere metaalbewerkingsmachine? Ga dan niet bij de pakken neer zitten. Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken.

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Je kunt bij ons onder andere landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen.