Metaalbewerkingsmachine
leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Neem contact op

Het bewerken van metaal doet men al sinds het begin der tijd. De eerste draaibank dateert zelfs al uit de tijd van de Egyptenaren! Die Egyptische draaibank is misschien íets te oud voor een lease oplossing, maar wij bij Beequip willen jou als ondernemer de mogelijkheid bieden een nieuw maar ook een gebruikt bewerkingscentrum in een lease oplossing te gieten!

Onze specialisten en partners kennen de metaalbewerkingsmachine(s) waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken welk materiaal je wilt gaan bewerken, welke opties de machine heeft en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

06 18 19 31 63 010 340 0844

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor heftrucks, schoonmaakmachines,
landbouwmachines, recycling,
metaalbewerkingsmachines en energie equipment.

Zo snel kun je een metaalbewerkingsmachine leasen

‚ÄčDoor onze equipment first aanpak kunnen we heel snel handelen. Dagen in plaats van weken. Een gebruikte machine leasen vinden we bijvoorbeeld vaak een erg goede oplossing. Het verlaagt de investering en een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig toch lang genoeg mee. ‚Äč

Financiering voor je machine bij Beequip

‚ÄčOf je nu gaat frezen met een DMG Mori CMX70, een Mazak VCN-530C of misschien wel een Hartford 5A-65E maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat je machinepark aan vervanging of uitbreiding toe is.¬†Dan zijn wij er voor je. Wij willen je helpen groeien.¬†En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om de volgende machine te financieren. Jij kiest, wij financieren.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en Lease Back

Is jouw machinepark prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een Sale- en Leaseback oplossing. Dat geeft ruimte voor fantastische innovaties. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Gebruikte of nieuwe metaalbewerkingsmachine leasen bij Beequip

Voor het leasen van een nieuwe of gebruikte machine is een flexibele oplossing nodig. Afgestemd op de groei van jouw onderneming. Op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte of nieuwe draaibank, freesbank, kantbank of snijmachine? Een machine leasen via Beequip kan bijna altijd!

‚ÄčHeb je g√©√©n standaard draaibank, freesbank, kantbank, snijmachine of andere metaalbewerkingsmachine, ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken!