VERHIP!

MAAK SCHOON MET HULP VAN BEEQUIP

Buiten of binnen, vegen, dweilen of schrobben. Ben je actief in de schoonmaakbranche dan zijn goede schoonmaakmachines belangrijk. Hoe beter het materieel, hoe sneller je de klus klaart met het beste resultaat. Het zijn wel stevige investeringen. Schoonmaakmachine nodig? Dan zit je bij BEEQUIP goed! Lease gebruikt of nieuw, wij hebben altijd de passende financiering voor je.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de schoonmaakmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Bernard van Meer

06 1830 2573

010 340 0844

bernard.vanmeer@beequip.nl

Bernard van Meer is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Contact opnemen?

Gelijk aan de slag

Bereken je leaseprijs!

Gebruikt
Nieuw
mnd
je leaset al voor 2.685 Maandelijkse betaling
Ontvang direct een offerte
Deze berekening is een indicatie, op basis van financiële lease. De opstartkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

SCHOONMAAKMACHINE LEASEN OF FINANCIEREN

​Bij BEEQUIP willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Zo bieden we jouw bedrijf een financiering aan die perfect op jouw bedrijf is afgestemd. Zo kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever een schoonmaakmachine leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

 

SCHOONMAAKMACHINE LEASEN: VEEGMACHINE LEASEN

​Groot voor buiten of klein voor binnen? Electra of LPG? Of ga je voor zo’n moderne combi machine, die eerst veegt en dan meteen schrobt? Ben je wel sneller klaar. Scheelt in de kosten voor personeel ook. Een mooie Ravo voor buiten of een Tennant voor binnen. Een of veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. BEEQUIP heeft altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Ook voor de facilitair beheerder van een bedrijvenverzamelgebouw die maar één veegmachine nodig heeft.

​Wil jij een veegmachine leasen? Hier lees je meer over onze financial lease oplossing. Uitstekend geschikt voor de financiering van een veegmachine.

 

​SCHOONMAAKMACHINE LEASEN: SCHROBMACHINE LEASEN

Heeft jullie pand zo’n mooie natuurstenen vloer bij de ingang? Die wil je niet op de knietjes schrobben toch? Wat dacht je van zo’n handige Meijer S650 schrobmachine? Of zo’n grote SR1000? Kun je er nog lekker bij zitten ook. Wat je wensen ook zijn, groot of klein, nieuw of gebruikt,  in al deze situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de BEEQUIP te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken.

​Ben jij in de markt voor een schrobmachine? Een schrobmachine leasen met operational lease doe je bij BEEQUIP.

​SCHOONMAAKMACHINE LEASEN: INNOVEREN

Binnen de schoonmaakbranche is veel innovatie te vinden. Tijdwinst en winst voor het milieu, belangrijk voor jouw marge en de planeet. Ben je toe aan innovatie en wil je daar werkkapitaal voor vrijmaken? Experimenteren met grotere accu’s zodat op het buitenterrein ook electrisch gereden kan worden? Het water in de schrobmachine electrificeren voor hergebruik? Het kan allemaal. Heb jij een vloot van schoonmaakmachine’s en je wilt werkkapitaal vrijmaken dan is onze sale- en leaseback oplossing interessant voor je.

Voor alle ins en outs over onze sale- en leaseback oplossing volg je de link!

 

SCHOONMAAKMACHINES SNELLER VERKOPEN MET VENDOR LEASE

​Ben je fabrikant, importeur of dealer van schoonmaakmachines? Dan heeft BEEQUIP goed nieuws. Wij bieden namelijk de unieke vendor lease constructie aan. Die is overigens ook voor handelaren beschikbaar. Omdat BEEQUIP de waarde van het materieel als uitgangspunt neemt is de financiering daarvan namelijk vrijwel altijd mogelijk. Zo kun je dus sneller, vaker en meer schoonmaakmachines verkopen. Met als grote voordeel dat je de klant bij je houdt door direct de juiste financiering aan te bieden. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

Klant verhaal

H.D. van Dijk

“We hebben allereerst een groot deel van onze verhuurvloot laten herfinancieren. Dat was een welkome boost voor onze liquiditeit want we groeien hard, maar groeien kóst ook geld.”

Bekijk het nieuwsbericht!