tractoren

Tractor merken

Kies het merk van jouw voorkeur.

Tweedehands tractoren of gebruikte tractoren

Een trekker of tractor kun je nieuw of gebruikt aanschaffen. Bij Beequip moedigen we de aanschaf van gebruikte tractoren altijd aan. Dit komt omdat dit scheelt in de maandlasten, omdat hier de kop al af is. Op deze manier kun je besparen op je maandelijkse lasten terwijl je toch met een goede machine aan de slag gaat. Want een tweedehands tractor levert vaak nog uitstekend werk. Bovendien zijn op dit moment de levertijden voor nieuwe machine steeds langer. Wil je snel een machine aanschaffen voor je bedrijf, dan kun je dus beter voor een gebruikt model gaan.

Bij Beequip weet je snel of je een gebruikte tractor kunt leasen, zodat jij er snel bij kunt zijn wanneer je een tweedehands trekker op het oog hebt. Bovendien kan de lease binnen 72 uur geregeld zijn, wanneer alles in de lease aanvraag soepel verloopt.

Marktplaats tractoren

Er zijn diverse online marktplaatsen voor trekkers die diverse merken aanbieden. Je kunt bij ons een lease aanvragen via het linkje van de advertentie.

John deere trekker

Een John Deere trekker is een bekend merk. Veel landbouwondernemers hebben een John Deere trekker in bezit.

Claas trekker

Claas is ook een bekend merk voor trekkers en andere landbouwmachines.

New Holland trekker

Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar een New Holland trekker, dan kun je ook bij Beequip terecht voor een lease.

 

 

Onze expert

Job Maliepaard

010 340 08 44

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor landbouwmachines.

 

Wil je je leaseprijs voor deze landbouwmachine berekenen? Dat kan eenvoudig en vrijblijvend in onze leasecalculator.

Bereken direct je leaseprijs

Tractoren en landbouwmachines

Een tractor is een landbouwmachine die is ontworpen om bij een lage snelheid een grote trekkracht (of koppel) te leveren voor het trekken van een aanhangwagen of kipper. Ook kan een tractor gebruikt worden voor het gebruik van verschillende machines in de landbouw, de mijnbouw of de bouw.

Landbouwwerktuigen kunnen achter de trekker worden voortgetrokken of erop worden gemonteerd, en de trekker kan ook een krachtbron zijn als het werktuig wordt gemechaniseerd.

Tractor merken of trekker merken

Tractoren zijn een onmisbaar hulpmiddel voor landbouwers. Wereldwijd spelen tractoren dan ook een grote rol het het runnen van een boerenbedrijf. Verschillende tractor merken spelen hier slim op in door nieuwe verbeterde machines op de markt te brengen. Boeren hebben vaak een specifieke voorkeur voor een tractor merk en model.

Dit zijn de populairste tractor merken:

  • John Deere
  • New Holland
  • Fendt
  • Case
  • Massey Ferguson
  • Deutz Fahr
  • Valtra
  • Claas
  • Steyr
  • Same