VERHIP!

LANDBOUWMACHINE LEASEN BIJ BEEQUIP

Nieuw materieel nodig op het land, het erf of in de schuur? Dat snappen we, want de agrarische sector vergt veel investeringen. Wil je een landbouwmachine aanschaffen, dan hebben wij de beste lease oplossing voor je: lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP. Door onze snelle aanpak heb je voor je het weet die Fendt 714 Vario S4 op het land rijden.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de landbouwmachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Bernard van Meer

06 1830 2573

010 340 0844

bernard.vanmeer@beequip.nl

Bernard van Meer is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Contact opnemen?

Gelijk aan de slag

Bereken je leaseprijs!

Gebruikt
Nieuw
mnd
je leaset al voor 2.685 Maandelijkse betaling
Ontvang direct een offerte
Deze berekening is een indicatie, op basis van financiële lease. De opstartkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

GEBRUIKTE OF NIEUWE LANDBOUWMACHINE LEASEN

​Het leasen van een agrarisch materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming. Dus je bent naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine, of maaimachine opzoek? Gebruikt of nieuw agrarisch materieel? Een landbouwmachine leasen kan altijd en overal ter wereld.

Dan is het leasen van materieel via BEEQUIP de beste oplossing voor jouw onderneming. Wanneer je kiest voor een lease oplossing van BEEQUIP is de financiering snel en eenvoudig geregeld.

Zoek je een machine die hier niet bij staat? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine leasen mogelijk te maken. Mogen wij je verbazen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.

 

​KAPITAAL VRIJMAKEN MET SALE- EN LEASEBACK

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. BEEQUIP verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!