VERHIP!

LEASE HAVENMATERIEEL BIJ BEEQUIP

Of je nou containers plaatst of meer van de distributie bent: als je materieel nodig hebt, hebben wij de perfecte oplossing voor je! Lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het materieel wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Clark van Oeveren

06 1841 5832

010 340 0844

clark.vanoeveren@beequip.nl

Clark Oeveren is Lease Officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor containers en havenmaterieel.

Contact opnemen?

HAVEN EQUIPMENT FINANCIEREN OF LEASEN

Met jouw bedrijf werk je in de haven. Belangrijk werk. Plaats jij vooral containers of ben je meer van de distributie in de haven? Wat je ook doet, als je materieel nodig hebt dan ben je bij BEEQUIP aan het juiste adres.

Als enige bedrijf hebben wij een equipment first aanpak. Dit betekent dat we de waarde van het materieel als uitgangspunt nemen voor een financieringsoplossing. Het handige daarvan is dat je dus helemaal niet verplicht bent om een nieuw materieel te financieren. Gebruikt mag ook gewoon. Sterker nog, het heeft vaak onze voorkeur. Met de huidige bouwkwaliteit van reachers, trekkers en trucks gaan ze behoorlijk lang mee. Na een taxatie door een van onze experts stellen we een lease oplossing voor die precies bij jouw bedrijf past.

​Heb jij al materieel uitgezocht? Deze machines komen we vaak tegen:

 

​TERMINAL TREKKER LEASEN

Opleggers of containertrailers binnen de haven verplaatsen. Het domein van de terminal trekker. Al dachten wij toen we ze voor het eerst zagen meteen aan een vliegveld en een rij karrejtes met koffers erop. Wat is jouw plan? Zelf rijden of een complete vloot om te verhuren aan de verschillende overslag bedrijven? Voor alles hebben we de juiste oplossing.

BEEQUIP financiert merkonafhankelijk, het maakt dus niet uit of je kiest voor een Terberg of Douglas kiest. Of nog een ander merk natuurlijk. Nieuw of gebruikt is de andere keuze. Wat je keuze ook is, jouw volgende terminal trekker lease je eenvoudig en snel via BEEQUIP.

 

​RORO TRUCK LEASEN

Wat een uitvinding! Een afzetbak of container gewoon erop of eraf rollen. Hadden we het zelf maar bedacht. Wat we wel bedachten voor je is de juiste financiering voor het leasen van jouw volgende RoRo truck. Heb je er al eentje op het oog? Of wil je er meteen meer, ook voor je collega’s? Wat je wensen ook zijn, wij financieren vanuit het materieel. Dit is namelijk veel meer waardevast dan de bank denkt. Zolang je er maar goed voor zorgt. Dan zorgen wij voor de best denkbare financieringsoplossing. En nog snel ook.

​Ben je al in het bezit van een RoRo truck en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dat kan. We taxeren jouw RoRo truck en sturen je een voorstel voor sale- en leaseback dat exact op jouw bedrijf afgestemd is.

 

​REACH STACKER LEASEN

Kalmar, SMV of Terex. Heb jij voorkeuren? Wij niet. Wij werken geheel merk onafhankelijk. Jij kiest, wij financieren. Gebruikt of nieuw maakt ook geen verschil, het is de waarde van het materieel dat bepalend is. Dat is een groot voordeel, want daarmee krijg je veel eerder en sneller de financiering rond.

 

​EMPTY HANDLER LEASEN

Reiken of stapelen. Dat zijn de keuzes bij container overslag. Mooie stapels met lege containers maak je eenvoudig met de empty handler. En wij financieren die graag voor je. Gebruikt of nieuw, klein of groot, eentje of een hele serie. Wij blijven geloven in de waarde van jouw materieel en de business die je daar uit kunt halen. Zo vinden we altijd een passende financieringsoplossing.