VERHIP!

ZELF ENERGIE OPWEKKEN MET HULP VAN BEEQUIP

Op energie kan vaak enorm veel worden bespaard, echter zijn de investeringen die daaraan ten grondslag liggen onbetaalbaar. Wij hebben hiervoor de oplossing: lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP. Bij al je energie equipment denkt BEEQUIP graag mee over de mogelijkheden.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de energie equipment wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884

010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranenbouwmachines, afvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

Contact opnemen?

Gelijk aan de slag

Bereken je leaseprijs!

Gebruikt
Nieuw
€ 10.000
36 mnd
€ 1
je leaset al voor € 2.685 Maandelijkse betaling
Ontvang direct een offerte
Deze berekening is een indicatie, op basis van financiële lease. De opstartkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.
Verzenden

Bedankt!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen

ENERGIE EQUIPMENT LEASEN OF FINANCIEREN

Ben je op zoek naar nieuw of gebruikt materieel en actief in de energie? Dan ben je bij BEEQUIP aan het juiste adres. Wij hebben de beste financieringsoplossing voor jouw volgende investering in materieel.

Ben je in de markt voor een generator set of misschien zelfs een LNG skid plant? Dat treft. Daar hebben we al andere klanten mee op weg geholpen. Ben je aan een ander type materieel toe? Dat kan ook. Bel met een van onze lease officers en bespreek je plannen. Je zult verstelt staan van de snelheid en creativiteit waarmee ze een lease offerte voor je samenstellen.

​Wij van BEEQUIP willen je helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Dat doen we door een flexibele financieringsoplossing te bieden die gebaseerd is op het materieel. Niet op cijfers. Onze experts kennen het materieel en weten precies de waarde en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we de financiering van jouw energie equipment perfect afstemmen op de groei van jouw onderneming. Zoek je een complete vloot van nieuwe of gebruikte generatoren? Een complete plant voor sustainable energie? Een park voor zonne- en windenergie? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende lease oplossing voor jouw plannen.

​GENERATOR SET LEASEN

Goed, je wilt energie opwekken met een generator of aggregaat. Diesel, gas of benzine? Hoeveel vermogen moet de generator set leveren? ​Wil jij gebruikte of nieuwe aggregaten financieren met een op jouw bedrijf afgestemde oplossing?Dan zit je bij BEEQUIP goed. Door onze ‘equipment first’ aanpak lukt de financiering bij ons meestal wel, ook als de bank eerder nee zei. Of er nu Caterpillar, Perkins of Olympian op de zijkant staat, nieuw of gebruikt, wij hebben de beste financieringsoplossing klaarliggen. Onafhankelijk, dus niet gebonden aan fabrikanten of importeurs. Soms hebben we wel een voorkeur voor gebruikt materieel, die hebben de eerste, grootste afschrijving namelijk al gehad. En omdat we het materieel goed kennen weten we nog steeds een scherpe lease oplossing samen te stellen voor je. Op basis van het materieel.

 

LNG SKID PLANT LEASEN

Clean energy is hot. Niet alleen in Nederland, over de hele wereld. Investeren in een LNG skid plant is daarom een verstandige zet. Daar willen we je graag bij helpen. Wil je niet de LNG skid plant leasen ​omdat je deze al hebt? Je zoekt naar werkkapitaal om verder te kunnen innoveren? Geen probleem. Een sale- en lease back oplossing kan een snelle en eenvoudige manier zijn om bedrijfskapitaal beschikbaar te maken. In combinatie met de nodige subsidies een interessante optie voor je.

 

ENERGIE EQUIPMENT LEASEN BIJ BEEQUIP

​De juiste financiering samenstellen om energie equipment leasen mogelijk te maken is maatwerk. Daarvoor leren we je graag eerst kennen, je bedrijf en je wensen qua equipment. Daarmee gaan we aan de slag voor je. Eerst een indicatie? Op onze homepage kun je een eenvoudige leasecalculator openen. Hiermee krijg je razendsnel te zien wat dat kost, die energie equipment leasen.  Het is nog niet het definitieve bedrag uiteraard, maar het geeft een goed idee.