Containers financieren doe je via BEEQUIP

Grow your own way

Containers leasen: je vloot uitbreiden of te gelde maken

(Zee)containers zijn één van de bekendste hulpmiddelen voor goederenvervoer. Ze zijn praktisch door hun stevige bouw en standaardmaten en passen op trein, truck en boot. Ze kunnen ook gebruikt worden voor opslag, evenementen en zelfs tijdelijke of permanente bouw. Omdat ze in al deze gebruiksvormen onmisbaar zijn, en een containervloot aanschaffen, onderhouden of uitbouwen kostbaar is, is BEEQUIP er. Wij willen je helpen om je bedrijf te laten groeien en doen dat met flexibele financieringsoplossingen voor 13 sectoren waaronder containers.

Duurzaam bouwen met containers? Beequip verzorgt de financiering

 

Equipment First

Bij BEEQUIP werken we volgens het ‘equipment first’ principe. Dit houdt in dat we jouw leaseaanvraag beoordelen op basis van het materieel i.p.v. jouw cijfers. Onze experts zijn thuis in jouw wereld en kunnen op basis van hun materiaalkennis precies inschatten wat de levensduur en restwaarde van de – in dit geval – containers is.

 

Containers leasen? Bij Beequip lukt het wel.

 

Nieuw, gebruikt en in alle soorten en maten

Of je nu een complete vloot wilt aanschaffen of een bestaande vloot wil uitbreiden, het maakt niet uit. Ook niet of het gaat om nieuw of gebruikt materiaal. BEEQUIP is jouw financieringspartner. Zeecontainers, Dry Cargo containers, Tankcontainers, Reefercontainers het is allemaal mogelijk.

 

 

Sale en Lease Back

Heb je al voldoende containers in je vloot en wil je je liquiditeitspositie verbeteren? Ook dan hebben wij een oplossing voor je. Dat is de Sale en Lease Back, waarbij wij (een aantal van) je containers opkopen en deze via lease weer tot jouw beschikking stellen.

 

Meer weten over onze leaseoplossingen voor containers?

Neem contact op