Containers financieren doe je via BEEQUIP

Grow your own way

Containers financieren

Zeecontainers zijn waarschijnlijk het meest bekende hulpmiddel om goederen over een langere afstand te vervoeren. Door de stevige bouw en standaardmaten leent een container zich bij uitstek voor project waar ruimte nodig is. Niet alleen transport, ook voor opslag, evenementen of tijdelijke en permanente bouw.

Wij van BEEQUIP willen je helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Dat doen we door een flexibele financieringsoplossing te bieden die gebaseerd is op het materieel. Niet op cijfers. Onze experts kennen het materieel en weten precies de waarde en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we de financiering van jouw containers perfect afstemmen op de groei van jouw onderneming. Zoek je een complete vloot van nieuwe of gebruikte containers? Opslag voor drank en bederfelijke goederen bouwen met koelcontainers? Wil je tankcontainers kopen om te verhuren? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende lease oplossing voor jouw containers.

Containers leasen? Bij Beequip lukt het wel.

Zeecontainers

De ‘mother of all containers’ is de zeecontainer. Stevig en in zeer veel maten te verkrijgen. ​Wil jij gebruikte of nieuwe containers financieren met een op jouw bedrijf afgestemde oplossing? Dan zit je bij BEEQUIP goed. Door onze ‘equipment first’ aanpak lukt de financiering bij ons meestal wel, ook als de bank eerder nee zei.

 

​​​Dry cargo containers financieren

Of je nu in de binnenvaart zit, multimodal transport verzorgt of transatlantisch werkt, BEEQUIP helpt je verder met een flexibele lease oplossing. Short sea of deep sea, voor alle maten is een specifieke oplossing. Transporteer je niet zelf maar wil je jouw vloot voor de verhuur uitbreiden? Geen probleem. Een sale- en lease back  oplossing kan een snelle en eenvoudige manier zijn om bedrijfskapitaal voor deze uitbreiding te voorzien.

 

Tank containers

​Wil je jouw vloot aan tank containers uitbreiden omdat daar nu een tekort aan is? En de bank wil deze groei niet ondersteunen vanwege de kengetallen van de afgelopen drie jaar? Bel dan nu met een van de lease officers van BEEQUIP. Zij kennen de markt als geen ander en kunnen zelfstandig jouw materiaal taxeren. Dat is voor ons de basis van een nieuw lease contract. Zo kunnen wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, toch jouw containers financieren. Wij kennen jouw materieel en zo lukt de financiering bij ons wel.

 

Zelfstandige accommodatie containers

Duurzaam bouwen met containers? Beequip verzorgt de financiering

Containers worden lang niet altijd voor vervoer gebruikt. Zelfs in de bouw kom je ze met regelmaat tegen. Als opslag voor de bouwmaterialen of als bouwstenen om snel en verantwoord te bouwen. Door de inzet van containers verkort de bouwtijd voelbaar. Heb jij een bouwproject waarbij je containers in wilt zetten en zoek je de juiste financiering? BEEQUIP helpt je verder met een goede financieringsoplossing voor de gebruikte of nieuwe containers.

 

​Koel containers / Reefer containers

​Zeg jij reefer of gewoon koel container? In Nederland gebruiken we de twee door elkaar. Reefer komt oorspronkelijk natuurlijk uit het Engels: ‘refrigerated container’. Ongeacht de maat, type transport of type toepassing, BEEQUIP heeft een passende financieringsoplossing voor je. Of dit nu een nieuwe lease is voor een gebruikte koel-vries container of een sale- en leaseback van jouw bestaande containers bekijken we samen met jouw groeiplannen.

Meer weten over het financieren van containers?

Neem contact op