VERHIP!

FINANCIERING VOOR JE BOUWMACHINE BIJ BEEQUIP

Materieel nodig waar je op kunt bouwen? Verreikers, hoogwerkers, een autolaadkraan: bouwmachines zijn niet de goedkoopste stukken gereedschap. Lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP voor een passende financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de bouwmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884

010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranenbouwmachines, afvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

Contact opnemen?

Gelijk aan de slag

Bereken je leaseprijs!

Gebruikt
Nieuw
mnd
je leaset al voor 2.685 Maandelijkse betaling
Ontvang direct een offerte
Deze berekening is een indicatie, op basis van financiële lease. De opstartkosten van gemiddeld 2% zijn hierbij niet inbegrepen.

EEN BOUWMACHINE LEASEN IN EEN WIP

Bij BEEQUIP willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Zo bieden we jouw bedrijf een financiering aan die perfect op je ondrneming is afgestemd. Zo kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever bouwmachines leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

 

HOOGWERKER LEASEN

​Of je nu een telescoophoogwerker van Genie uitzoekt of een schaarhoogwerker van Haulotte, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Een of veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van een of meerdere hoogwerkers? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf.

Wil jij een hoogwerker leasen? Hier lees je meer over het leasen van een hoogwerker.

 

VERREIKER LEASEN

Op de bouwput is een verreiker natuurlijk onmisbaar. Heb of wil je er zelf eentje, huur je nu of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de Beequip te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken.

​Ben jij in de markt voor een verreiker? 
Een verreiker leasen doe je via deze pagina. ​

 

AUTOLAADKRAAN LEASEN

Dus, je werkt in de bouw en in het bijzonder in de distributie. Dan is een autolaadkraan de perfecte bouwmachine om te leasen. Zo krijg je al die zware materialen perfect van je truck. Bij Beequip verzorgen we heel snel en eenvoudig de financiering van jouw volgende laadkraan.

Voor alle ins en outs over het leasen van een autolaadkraan volg je de link!

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van BEEQUIP”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: BEEQUIP heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het nieuwsbericht!