Niftylift HR 12 NDE Knikarmhoogwerker / Hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2015

Hybride

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR 12 NDE Knikarmhoogwerker / Hoogwerker
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
BrandstofHybride

Omschrijving

Het merk Niftylift staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun machines. Deze gebruikte HR 12 NDE Knikarm Hoogwerker is hier geen uitzondering op. Met een bouwjaar van 2015, is deze machine ondanks zijn leeftijd nog in een uitstekende staat en werkt hij nog steeds optimaal.

Met deze hoogwerker kun je een werkhoogte van 12,2 meter bereiken. Ideaal voor verschillende werkzaamheden in de bouw. De knikarm maakt het mogelijk de machine zijdelings te bewegen tot een bereik van 6,1 meter.

Een van de bijzonderheden van deze hoogwerker is de BI Energy aandrijving. Hij draait zowel op een Kubota diesel motor als op een accu. Dat geeft je de keuze uit twee energiebronnen, wat erg handig kan zijn, afhankelijk van de omstandigheden.

We hebben ervoor gezorgd dat deze hoogwerker in topconditie is. Hij wordt geleverd met een recente nieuwe keuring en een ingebouwde acculader. Ook is er stroom aanwezig in de manbak, zo heb je altijd de nodige energie voor je gereedschap bij de hand.

Merk ook op dat deze machine twee rijsnelheden heeft. Dit maakt het mogelijk om de snelheid aan te passen aan de situatie, wat handig is bij het manoeuvreren op diverse terreinen.

Als je geïnteresseerd bent in deze hoogwerker, neem dan contact op met Luuk van Elk. Hij kan je meer informatie geven en eventuele vragen over inruil of transport beantwoorden. Deze hoogwerker is een verstandige investering die je bouwwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt.