Krone STACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TS Trucks

Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSTACK/STAPEL 5 - CURTAIN - MORE PIECES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Datum eerste registratie13-03-2013

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en hoogwaardige schuifzeil? Dan wil je de Krone Stack/Stapel 5 zeker niet missen. Dit model, gebouwd in maart 2013, is zowel optisch als technisch in zeer goede staat en heeft de algemene kwaliteitsstempel 'zeer goed' ontvangen.

De Krone Stack/Stapel 5 geeft je de topkwaliteit die je van het merk gewend bent. Met het serienummer WKESD000000570042 wordt bevestigd dat het een authentiek Krone-product is. Voeg daarbij het feit dat dit model exclusief door ons wordt aangeboden voor een prijs die exclusief BTW is.

Wij streven ernaar om altijd correcte informatie te verstrekken. Echter, de definitieve details en informatie zijn te vinden op onze website. Daarnaast zijn prijzen exclusief onze transportdienst naar de haven of exportdocumenten ter waarde van € 250.

Ontdek deze Krone Stack/Stapel 5 op onze website www.tstrucks.nl, waar je meer informatie zal vinden en duidelijke foto's die de indrukwekkende staat van deze schuifzeil bevestigen. Referentienummer: TS570042.

Bij ons krijg je altijd waar voor je geld met de beste producten zoals deze Krone Stack/Stapel 5. Wees er snel bij en maak deze topper tot jouw betrouwbare partner.

Specificaties

As 1

PositieAchter
Aangedreven as-

As 2

PositieAchter
Aangedreven as-

As 3

PositieAchter
Aangedreven as-